Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017 14:33

Φοβερός Μπάκας στην πρεμιέρα του με το Μαρούσι

Γράφτηκε από τον

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε η φετινή σεζόν προμηνύεται εξαιρετική για τον Γιώργο Μπάκα...

Ο καλαματιανός μπασκετμπολίστας έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα του, στο ντεμπούτο του με το Μαρούσι στην πρεμιέρα της Α2, όπου η ομάδα του νίκησε με 84-68 τον Αρκαδικό.

19 πόντους σε 16,5 λεπτά!

Ο πρώην άσος της Καλαμάτας B.C, του Λαυρίου και άλλων ομάδων πέτυχε 19 πόντους σε 16 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα συμμετοχής, έχοντας το απόλυτο στις προσπάθειές του. Συγκεκριμένα μέτρησε 9 στα 9 δίποντα, 1 στη 1 βολή και 1 ριμπάουντ και αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ των νικητών.

Ο Μπάκας ήταν πέρυσι από τους καλύτερους παίκτες της Καλαμάτας B.C. στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, έχοντας παραστάσεις και από την Α1. Λόγω όμως επαγγελματικών υποχρεώσεων αποχώρησε το καλοκαίρι και έδωσε τα χέρια με το Μαρούσι, δείχνοντας από το ξεκίνημα την αξία του,

Μιλώντας χθες στο “Notosport” ο πολύπειρος μπασκετμπολίστας παραδέχτηκε ότι: “Ηταν από τις καλύτερες εμφανίσεις μου, γιατί είχα 100% ευστοχία, ενώ πήραμε και τη νίκη. Πήγαν όλα καλά και πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι. Στόχος είναι η παραμονή. Οσο πιο γρήγορα γίνεται, ώστε να φύγει και το άγχος”.