Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017 12:06

Ο Πεδουλάκης στην συνέντευξη των προπονητών της Α’ κατηγορίας

Γράφτηκε από τον
Ο Πεδουλάκης στην συνέντευξη των προπονητών της Α’ κατηγορίας

Ο γνωστός Ελληνας προπονητής Αργύρης Πεδουλάκης θα δώσει το παρών στην συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσουν οι προπονητές των 12 ομάδων της Α’ κατηγορίας μπάσκετ την προσεχή Δευτέρα.

Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Μουσείου Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού (Όθωνος Αμαλίας 129) στη Σπάρτη με κεντρικό ομιλητή τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ αναφέρει:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ., στην προσπάθεια που καταβάλει για την Προβολή και Ανάπτυξη της Καλαθοσφαίρισης, στην Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο, με την ευκαιρία της έναρξης του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, την συνέντευξη τύπου των προπονητών των ομάδων της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών.

Κεντρικός Ομιλητής και τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης, θα είναι ο διακεκριμένος Έλληνας Προπονητής Καλαθοσφαίρισης Αργύρης Πεδουλάκης.

Μετά το πέρας της Συνέντευξης των Προπονητών, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. θα απονείμει τιμητικές πλακέτες σε αθλητές και προπονητές που με τη δική τους αγωνιστική δράση, έχουν συμβάλει διαχρονικά στην Ανάπτυξης της Καλαθοσφαίρισης στη Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο”.