Τρίτη, 21 Αύγουστος 2018 14:25

Πρώτη προπόνηση για την Καλαμάτα B.C.

Γράφτηκε από τον
Πρώτη προπόνηση για την Καλαμάτα B.C.

Διακοπές τέλος για τους παίκτες της Καλαμάτας B.C., καθώς ξεκίνησε από χθες η δουλειά για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής μπάσκετ.

Η Μεσσηνιακή ομάδα έκανε στην Τέντα την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν, υπό τις οδηγίες του Αντώνη Κούτρη, που συνεχίζει στον πάγκο.

“Οπως ξεκινάμε με χαμόγελα, ενθουσιασμό και αγάπη, για το μπάσκετ, έτσι θέλω να τελειώσουμε. Θα παίξουμε σ’ έναν σκληρό όμιλο, για μένα όμιλο Β’ εθνικής και δεν θα έχουμε καμία εύκολη αποστολή. ‘Οπως και την πρώτη μας χρονιά, έτσι και τώρα θα είμαστε σε δύσκολο όμιλο. Για μένα το νέο πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο. Το μυαλό μας θα είναι να παραμείνουμε στη “Β’ εθνική”, είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο Αντώνης Κούτρης θέλοντας να δείξει το επίπεδο δυσκολίας της νέας Γ’ εθνικής.

Από το μαιευτήριο στο γήπεδο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Κούτρης ήρθε στο γήπεδο με γλυκά και... κατευθείαν από το μαιευτήριο, αφού η σύζυγός του έφερε χθες στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και ο προπονητής της Καλαμάτας B.C. έπλεε σε πελάγη ευτυχίας!

Συνεργάτης του Αντώνη Κούτρη θα είναι ο γυμναστής Κώστας Αθανασόπουλος, ενώ στην Τέντα βρέθηκε χθες και ο τιμ μάνατζερ Μιχάλης Γεωργουλάκος, αλλά και ο Κώστας Καρούτας από τη διοίκηση. Η Μεσσηνιακή ομάδα θα στηριχθεί τη νέα σεζόν στους Γιώργο Γιαννουκάκη, Γιώργο Μαθιόπουλο, Μιχάλη Μιχόπουλο, Κωνσταντίνο Σιδέρη, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Δημήτρη Κουτίβα, Λεωνίδα Κούτρη που συνεχίζουν και στους νεοαποκτηθέντες Γιώργο Μπάκα, Δημήτρη Καλογερόπουλο, Κώστα Κοντόπουλο και Αλέξανδρο Πέζο, ενώ το ρόστερ δεν έχει ακόμα κλείσει.