Παρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018 13:18

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Φιλική ήττα με πολλές απουσίες στα Μέγαρα

Γράφτηκε από τον

Την ήττα με 77-54 από τη Ν.Ε. Μεγαρίδας γνώρισε την Τετάρτη η Καλαμάτα B.C,, στο τρίτο κατά σειρά φιλικό τεστ της προετοιμασίας της.

Η μεσσηνιακή ομάδα αγωνίστηκε στα Μέγαρα με πολλές και σημαντικές απουσίες, και αυτό σε συνδυασμό με τη δυναμικότητα των γηπεδούχων έφερε την ήττα με 23 πόντους διαφορά. Συγκεκριμένα δεν έπαιξαν οι τραυματίες Καλογερόπουλος, Κοντόπουλος, Γιαννουκάκης, Γιαννακόπουλος και Κούτρης. Ξεκίνησαν οι Γκοντόπουλος, Μαθιόπουλος, Πέζος, Μπάκας, Κουτίβας. Για τους δύο τελευταίους ήταν η πρώτη συμμετοχή στα φιλικά.

Ο Αντώνης Κούτρης έδωσε ακόμα χρόνο συμμετοχής στους Παθιάκη, Σιδέρη, Τσιλιανό, Μιχαλόπουλο και Μανωλάκη.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η Ν.Ε. Μεγαρίδας είχε διαφορά 10 -15 πόντους για να ανοίξει στο τέλος το σκορ, με δεδομένο κιόλας ότι η Καλαμάτα B.C. έπαιζε ουσιαστικά χωρίς λύσεις στις θέσεις 3-4. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν έμπειρους και καλούς παίκτες και έχουν υψηλό μπάτζετ με βλέψεις ανόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής μπάσκετ που ξεκινά στις 14 Οκτωβρίου. Μάλιστα η Ν.Ε. Μεγαρίδας είναι και η πρώτη αντίπαλος της μεσσηνιακής ομάδας, που στοχεύει στην παραμονή.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Κυριακή με νέο φιλικό ματς απέναντι στον Ικαρο Νέα Σμύρνης, επίσης ομάδα Γ’ εθνικής, προπονητής της οποίας είναι ο πρώην τεχνικός της Καλαμάτας B.C. Θοδωρής Γιαννακόπουλος. Το φιλικό θα διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ και θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ.

Η μεσσηνιακή ομάδα θα έχει και πάλι τις απουσίες που είχε στα Μέγαρα, με εξαίρεση τον Κοντόπουλο που ίσως προλάβει, αφού η τεχνική ηγεσία δεν θέλει να ρισκάρει με τους τραυματίες.