Πέμπτη, 20 Σεπτέμβριος 2018 16:16

ΜΠΑΣΚΕΤ: Προπόνηση επιλογής παίδων στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Προπόνηση επιλογής στην Καλαμάτα για αθλητές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2005 και 2006 διοργανώνει η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος, αλλά και της στελέχωσης και λειτουργίας των Εθνικών μας ομάδων.

Στην ανακοίνωση της η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ καλεί τα σωματεία να στείλουν μέχρι 4 ή 5 αθλητές (κυρίως το 2005 και εξελίξιμους του 2006) και να κοινοποιήσουν τη λίστα με τα στοιχεία των Αθλητών τους (ονοματεπώνυμο – έτος γέννησης – σωματείο) μέχρι σήμερα Πέμπτη στη Γραμματεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Οι αθλητές θα πρέπει να παρευρίσκονται αύριο Παρασκευή στην Τέντα στις 18.15 με την προπόνηση να διαρκεί μέχρι τις 20.30.

Την τεχνική επίβλεψη θα έχουν, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής και υπεύθυνος του Κλιμακίου Νότου Χρήστος Σγουρίτσας, οι προπονητές της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Δημήτρης Αβδάλας και Μιχάλης Βερβαινιώτης, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Ανάπτυξης Παναγιώτης Τσιμπούρης και Νικόλαος Αλειφέρης.

H μετακίνηση των αθλητών θα γίνει με ευθύνη του σωματείου τους.

Στην προπόνηση έχουν κληθεί να συμμετέχουν αθλητές των Μεσσηνιακών σωματείων καθώς και αυτών της Μεγαλόπολης ενώ η αντίστοιχη προπόνηση για τα υπόλοιπα σωματεία της Αρκαδίας και για αυτά της Λακωνίας θα γίνει το Σάββατο στην Τρίπολη.