Τρίτη, 25 Σεπτέμβριος 2018 13:21

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Φιλική ήττα από τον Ικαρο Ν. Σμύρνης

Γράφτηκε από τον

 

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά εφτά απουσίες είχε η Καλαμάτα B.C. στο κυριακάτικο εκτός έδρας φιλικό με τον Ικαρο Ν. Σμύρνης, με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα με 72-56.

Η Μεσσηνιακή ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Γιαννουκάκη, Καλογερόπουλο, Κοντόπουλο, Γιαννακόπουλο, τον ανέτοιμο Κούτρη και τους Παθιάκη και Κουτίβα που έλειπαν για προσωπικούς λόγους. Ο Αντώνης Κούτρης είχε έτσι στη διάθεση του μόλις εννέα παίκτες και σίγουρα δεν μπορούσε να δοκιμάσει αυτά που ήθελε. Συγκεκριμένα η Καλαμάτα B.C. ξεκίνησε με τους Γκοντόπουλο, Μπάκα, Πέζο, Μαθιόπουλο και Μανωλάκη, ενώ έπαιξαν και οι Σιδέρης, Μιχόπουλος, Τσιλιάνος, Μαλαπάνης.

Το φιλικό φιλοξενήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ και ήταν το τρίτο στην προετοιμασία, όλα εκτός έδρας. Να σημειωθεί ότι στον Ικαρο Νέας Σμύρνης, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής μπάσκετ, αλλά σε άλλο όμιλο, προπονητής είναι ο πρώην τεχνικός της Καλαμάτας B.C. Θοδωρής Γιαννακόπουλος.

Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό είναι στην Τέντα με τη Ν.Ε. Μεγαρίδας στις 3 Οκτωβρίου, αλλά ίσως γίνει φιλικό και το Σαββατοκύριακο αν έχουν αποθεραπευτεί οι τραυματίες. Το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής θα ξεκινήσει στις 14 Οκτωβρίου.