Παρασκευή, 29 Μάρτιος 2019 13:45

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: "Τελικός με Αρη Νικαίας και πρέπει να το πάρουμε", λέει ο Γ. Μπάκας

Γράφτηκε από τον

Με άδεια χέρια επέστρεψε την περασμένη Κυριακή από την Κηφισιά η Καλαμάτα B.C. και παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού στον 1ο όμιλο της Γ' εθνικής, αλλά και χωρίς νίκη εκτός έδρας.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα πρέπει πλέον να κάνει το απόλυτο στο γήπεδό της στα ματς που απομένουν με Αρη Νίκαιας, Αιγάλεω, Ηλυσιακό και να τερματίσει το αρνητικό σερί μακριά από την Τέντα με Ακράτα, Ληξούρι, Αχαγιά. Με άλλα λόγια κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι τελικός για την Καλαμάτα B.C., όπως δηλώνει στην "Ελευθερία" και ο Γιώργος Μπάκας.

"Είναι τελικός και πρέπει να το πάρουμε. Αν δεν κερδίσουμε τον Αρη Νίκαιας, θα είναι πολύ δύσκολο στη συνέχεια να μείνουμε στην κατηγορία", λέει ο έμπειρος σέντερ για το μεθαυριανό ματς με τον Αρη Νίκαιας, ο οποίος βρίσκεται στην 5η θέση με 9 νίκες και 11 ήττες.

Αντίθετα η Καλαμάτα B.C. μετρά 6 νίκες και 14 ήττες και απέχει δύο βαθμούς από την 9η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και ο Παύλος Νώντας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Τέλος να σημειωθεί ότι το κυριακάτικο ματς θα ξεκινήσει στις 5.30 μ.μ στην Τέντα και θα το διαιτητεύσουν οι Κημήτσος και Ασλανίδης.