Τετάρτη, 08 Μάιος 2019 15:47

ΜΠΑΣΚΕΤ: Απονομή στον Δίωνα Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

 

Η απονομή στον πρωταθλητή του 1ου ομίλου της Α2 κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Δίωνα Κυπαρισσίας πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο.

Παράλληλα με την εκδήλωση εγκαινίων του νέου δαπέδου του κλειστού γυμναστηρίου της Κυπαρισσίας, πριν τον αγώνα Δίων – ΑΣ Τριφυλίας για το πρωτάθλημα mini, βραβεύθηκε η ανδρική ομάδα του Δίωνα που τη νέα χρονιά θα παίζει στην μεγάλη κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Οπως αναφέρει η Τριφυλιακή ομάδα, “η άνοδος επιτεύχθηκε με 19 Τριφύλιους αθλητές εκ των οποίων οι 3 κάτω των 15, 8 αθλητές κάτω των 17. Ένα επίτευγμα που οφείλεται στη συνεχή προσπάθεια των διοικήσεων όλα αυτά τα χρόνια έχοντας ταυτόχρονα την ελίτ των προπονητών στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ όπου βλέπουμε τα αποτελέσματα των εργασιών τους και αυτή τη στιγμή να θεωρείται μία ομάδα με τις καλύτερες ακαδημίες και παιδικά τμήματα”.

Επιπλέον βραβεύτηκε ο πρώην αθλητής του Δίωνα Ιωάννης Βλάμης για την πολυετή του προσφορά του στο Δίωνα ως αθλητής και όχι μόνο. Ακόμα βραβεύτηκαν επίσης για την πολυετή τους προσφορά οι αθλητές Παντελής Κωνσταντίνος και Μαρούκης Κωνσταντίνος. “Τρεις αθλητές που ξεχώρισαν όχι μόνο για την αγωνιστική τους παρουσία αλλά και το ήθος τους. Τους ευχαριστούμε και είμαστε περήφανοι που τους έχουμε δίπλα μας και προσφέρουν όπως μπορούν με όλες τους τις δυνάμεις μέσα και έξω από τα γήπεδα”, αναφέρει η ανακοίνωση του Δίωνα.