Κυριακή, 14 Ιούλιος 2019 14:03

Με επιτυχία το καμπ της Καλαμάτας ‘80

Γράφτηκε από τον

 

Το “8ο Βasketball Τraining Camp” διοργάνωσε με επιτυχία η Καλαμάτα ‘80.

Το καμπ φιλοξενήθηκε από 1 έως 5 Ιουλίου στην Τέντα με χορηγό τα Super Market Αφοί Μουργή. Οι πολυάριθμοι νεαροί αθλητές από όλη τη Μεσσηνία, είχαν τη δυνατότητα να διδαχθούν τα βασικά του μπάσκετ από το προπονητικό επιτελείο της μεσσηνιακής ομάδας, που αποτελείται από πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση, καθώς και από τον προπονητή της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού Γιάννη Γαπκιάδη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση σε σταθμούς για μιάμιση ώρα και στη συνέχεια αντίστοιχο χρονικό διάστημα για συνεργασίες και παιχνίδια.

Την Παρασκευή 5/ Ιουλίου έγιναν τα διαγωνιστικά παιχνίδια δεξιοτήτων και σουτ και αναδείχτηκαν συνολικά 4 νικητές, ένας από κάθε ηλιακή κατηγορία. Έκλεισε έτσι και φέτος η χρονιά για την ακαδημία και τα αγωνιστικά τμήματα της Καλαμάτας ‘80, η οποία με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τους αθλητές ,τους γονείς, τους φίλους και τους χορηγούς του συλλόγου για τη συμμετοχή τους στη φετινή χρονιά, όπου η ομάδα κατέκτησε τα Πρωταθλήματα στις κατηγορίες Κορασίδων και Προμίνι της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.