Πέμπτη, 16 Ιανουάριος 2020 17:51

Εθνική: Ο Πιτίνο θέλει 2 Αμερικανούς, Μανωλόπουλο και άλλους 4 στο επιτελείο του

Γράφτηκε από τον

Ο Ρικ Πιτίνο ζήτησε από την ΕΟΚ να έχει δύο Αμερικανούς και τον Σωτήρη Μανωλόπουλο στο επιτελείο του ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά, αλλά και τέσσερις ακόμα στο τιμ του.

Εθνική Made in USA; Αυτό φαίνεται ότι είναι το πλάνο του Ρικ Πιτίνο. Οι συνεργάτες του Αμερικανού τεχνικού συναντήθηκαν με ανθρώπους της ΕΟΚ, όπου τόνισαν ότι ο Πιτίνο θέλει να έχει δύο Αμερικανούς βοηθούς, τον Σωτήρη Μανωλόπουλο (προπονητής Ηφαίστου) και ένα επιτελείο που θα αποτελείται συνολικά από εφτά άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμερικανός θέλει εκτός των δύο Αμερικανών βοηθών και του προπονητή του Ηφαίστου να έχει ακόμα τον Νίκο Παππά (ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού) στην θέση του υπεύθυνου σκάουτ, συν δύο ακόμα σκάουτ, οι οποίοι θα επιθυμούσε να είναι Αμερικανοί, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Για την θέση του γυμναστή θέλει τον Κώστα Χατζηχρήστο (γυμναστής της ΤΣΣΚΑ).

Αυτό που μένει πλέον είναι να να συμφωνήσει και να δώσει το τελικό ΟΚ η ΕΟΚ στα αιτήματα του Αμερικανού τεχνικού, αφού το κόστος ενδέχεται να είναι μεγάλο για τα δεδομένα της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πιτίνο θα καθίσει στον πάγκο της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά με στόχο να την οδηγήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η Ελλάδα έχει κληρωθεί να αγωνιστεί στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στον Καναδά (23-28/6), με αντιπάλους τον διοργανωτή Καναδά και την Κίνα, την Ουρουγουάη, την Τσεχία και την Τουρκία.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ