Σάββατο, 25 Απρίλιος 2020 14:01

Ντε Κολό: «Να διακοπεί η σεζόν»

Γράφτηκε από τον
Ντε Κολό: «Να διακοπεί η σεζόν»

Ο Νάντο Ντε Κολό παραχώρησε συνέντευξη στο "Radio Marca" και εξέφρασε την άποψη πως η σεζόν θα πρέπει να διακοπεί οριστικά.

«Είμαστε εδώ και ενάμιση μήνα χωρίς αγώνες και προπονήσεις. Προσωπικά, το βλέπω πολύ δύσκολο να ξαναπαίξουμε φέτος. Για μένα, το καλύτερο θα ήταν να διακοπεί οριστικά η σεζόν και να προετοιμαστούμε καλύτερα για την επόμενη. Το βασικότερο όλων είναι η υγεία μας,» τόνισε ο Γάλλος διεθνής γκαρντ της Φενερμπαχτσέ και πρωταθλητής Euroleague 2019 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Νάντο Ντε Κολό.

Για τη συνεργασία του με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στη Φενέρ ο Ντε Κολό σχολίασε: «Έχει πολλούς τίτλους, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θέλει να συνεχίσει να κερδίζει και ότι ποτέ δεν τα παρατάει. Κάποιες φορές τρελαίνεται και φωνάζει πολύ, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι για το καλό της ομάδας».\

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν επέστρεψε στην Ισπανία, όταν αποφάσισε να φύγει από την ΤΣΣΚΑ το περασμένο καλοκαίρι, ο Νάντο ντε Κολό απάντησε: «Είχα δυο - τρεις επιλογές, αλλά το πιο σημαντικό για μένα ήταν να δω κάτι διαφορετικό στην Ευρώπη, πριν εν τέλει επιστρέψω στην Ισπανία. Όλοι ξέρουν πως όταν είναι να κλείσω την καριέρα μου, θέλω να το κάνω μαζί με την οικογένειά μου στην Ισπανία. Ήμουν πολύ τυχερός έως τώρα που δούλεψα με προπονητές όπως ο Γκρεγκ Πόποβιτς, ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Ζέλιμιρ Ομπράνοβιτς».

ΑΠΕ - ΜΠΕ