Δευτέρα, 22 Ιούνιος 2020 17:09

ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC: Με τον Νώντα στον πάγκο και στη Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC: Με τον Νώντα στον πάγκο και στη Γ' εθνική

Με τον Παύλο Νώντα θα πορευτεί η Καλαμάτα BC στο νέο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής μπάσκετ.

Η καλαματιανή ομάδα ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Ελληνα τεχνικό, καλύπτοντας με τον  καλύτερο το πρώτο κομμάτι του παζλ εν όψει της νέας περιόδου. Αυτή θα είναι η τρίτη σεζόν που ο Παύλος Νώντας θα κοουτσάρει την Καλαμάτα BC. Φέτος κατέκτησε τον τίτλο στην Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και πήρε την άνοδο για τη Γ' εθνική κατηγορία. Η ανακοίνωση της Καλαμάτας BC αναφέρει:

"Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Παύλο Νώντα. Ο Έλληνας τεχνικός, που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μας μεσούσης της σεζόν 2018-2019, είναι αυτός που θα την καθοδηγήσει στο επόμενο ταξίδι της στη Γ' Εθνική, ανανεώνοντας για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες, στο δύσκολο έργο της ομάδας για την προσπάθεια καθιέρωσης της στις εθνικές κατηγορίες.

Δήλωση Νώντα

Ο Παύλος Νώντας, στο πλαίσιο της συμφωνίας αυτής, ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην Kalamata BC. Θεωρώ, ότι με τη διοίκηση βρισκόμαστε σε κοινή γραμμή πλεύσης, προσπαθώντας φέτος να δημιουργήσουμε γερές βάσεις για το κάτι παραπάνω στο μέλλον. Πάνω σε αυτή τη σκέψη κάνουμε το σχεδιασμό μας και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, για να πετύχουμε αυτόν το στόχο».