Δευτέρα, 29 Ιούνιος 2020 13:58

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Συνέχεια στις ανανεώσεις με Γιαννόπουλο, Κατσαργύρη

Γράφτηκε από τον

Δύο ακόμα ανανεώσεις είχαμε το Σαββατοκύριακο για το Δίωνα Κυπαρισσίας, ο οποίος ετοιμάζεται για την παρθενική συμμετοχή της ιστορίας του στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής μπάσκετ.


Η τριφυλιακή ομάδα έδωσε αρχικά τα χέρια με τον Ηλία Γιαννόπουλο και στη συνέχεια με τον Χρήστο Κατσαργύρη. Αμφότεροι είναι γκαρντ.
"Η ομάδα του Δίωνα Κυπαρισσίας ανακοινώνει ότι για την χρονιά 2020-2021 θα έχει στις τάξεις της για άλλη μία χρονιά τον πολλά υποσχόμενο guard Γιαννόπουλο Ηλία", ανέφερε σχετικά ο Δίων για τον Γιαννόπουλο, ενώ η ανακοίνωση για τον Κατσαργύρη έχει ως εξής: "Η ομάδα του Δίωνα Κυπαρισσίας ανακοινώνει ότι για την χρονιά 2020-2021 θα έχει στις τάξεις της για άλλη μία χρονιά τον πολλά υποσχόμενο guard Κατσαργύρη Χρήστο".
Θυμίζουμε ότι ο φιλόδοξος σύλλογος έχει συμφωνήσει ακόμα με έξι μπασκετμπολίστες για την ανανέωση της συνεργασίας τους, καθώς πρόθεση είναι να μείνει ο βασικός κορμός των παικτών.
Δημήτρης Γιαννακόπιυλος, Παναγιώτης Γριβοκωστόπουλος, Φάνης Κλεφτάκης, Θοδωρής Μπουσιούτας, Δημήτρης Κυριακόπουλος και Βαγγέλης Λαμπίρης, θα φορούν και τη νέα σεζόν τη φανέλα του Δίωνα, όπως φυσικά και οι Ηλίας Γιαννόπουλος και Χρήστος Κατσαργύρης.
ο μοναδικό "διαζύγιο" μέχρι στιγμής είναι ο Δημήτρης Κουτίβας. Στον πάγκο συνεχίζει ο Αντώνης Κούτρης που οδήγησε το σύλλογο στη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας του (άνοδος στη Γ' εθνική).