Δευτέρα, 27 Ιούλιος 2020 13:51

Αποκλεισμός για τους έφηβους του Πρωτέα και τις νεάνιδες του Αρι

Γράφτηκε από τον

Δεν τα κατάφεραν οι έφηβοι του Πρωτέα και οι νεάνιδες του Αρι Καλαμάτας στους αγώνες (24-26 Ιουλίου) της προκριματικής φάσης για τα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα μπάσκετ.

Ο Πρωτέας συμμετείχε στον Β' όμιλο που έγινε στην Κόρινθο με αντιπάλους τον Εσπερο Λαμίας, τον Προμηθέα Πατρών και την Ερμιόνη και ο Αρις στον β' όμιλο που φιλοξενήθηκε στην Αιδηψό με αντιπάλους τον τοπικό Σύλλα και τον Γλαύκο. Οι δύο μεσσηνιακές ομάδες αποκλείστηκαν από τα τελικά (προκρινόταν ο πρώτος της βαθμολογίας), καθώς ο Πρωτέας είχε απολογισμό μια νίκη και δύο ήττες και ο Αρις δύο ήττες. Ο Πρωτέας στην πρεμιέρα έχασε με 72-84 από τον Εσπερο Λαμίας, τη δεύτερη αγωνιστική με το "βαρύ" 114-46 από τον πανίσχυρο Προμηθέα, ενώ στο χθεσινό τελευταίο ματς πήρε τη νίκη γοήτρου με 78-70 επί της Ερμιόνης. Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Προμηθέας.

Ο Αρις έχασε την Παρασκευή με 69-50 από τον Σύλλα Αιδηωού και το Σάββατο με 55-48 από τον Γλαύκο, που επρόκειτο να παίξει χθες το βράδυ με την ομάδα της Αιδηψού με έπαθλο την πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.