Πέμπτη, 22 Οκτώβριος 2020 12:19

ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Εμείς το κάναμε εύκολο με Θησέα”, λέει ο Μ. Μπακογιάννης

Γράφτηκε από τον

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε ο Αρις Καλαμάτας στην Α2 μπάσκετ γυναικών, νικώντας στην πρεμιέρα με 72-45 τον Θησέα Παναγιούδας στην Τέντα.

Η μεσσηνιακή ομάδα μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα και μετέτρεψε σε περίπατο ένα θεωρητικά αμφίρροπο ματς, καθώς η ομάδα της Λέσβου στοχεύει όπως και ο Αρις, στην παραμονή.
“Περιμέναμε ένα δυνατό παιχνίδι. Είχαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα και ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο το παιχνίδι. Πιέσαμε σωστά και είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα”, δηλώνει ο Μιχάλης Μπακογιάννης για τη νίκη με 27 πόντους διαφορά στην πρώτη αγωνιστική.
Ο τεχνικός του Αρι αναφέρθηκε και στο προσεχές εκτός έδρας ματς με το Φοίνικα Πειραιά, την Κυριακή στο “Π. Σαλπέας”.
“Ολα τα ματς είναι δύσκολα. Παρακολούθησα το Φοίνικα στο ματς με τον Οίακα, όπου έχασε στις λεπτομέρειες και είδα ότι είναι μια καλή ομάδα. Εχει έμπειρες αθλήτριες. Περιμένω σκληρό παιχνίδι.
Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε μια πολύ δύσκολη και αθλητική ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε στο ματς μέχρι το τέλος”.

Από το Σάββατο στην Αθήνα

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Φοίνικα Πειραιά ξεκίνησε την Τρίτη, με την Κουκούτση που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, να είναι το μοναδικό πρόβλημα. Η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο για την
Αθήνα όπου και θα διανυκτερεύσει ενόψει του αγώνα της Κυριακής, που θα ξεκινήσει στη μία το μεσημέρι.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Με την αναμέτρηση του Θησέα με την Ηλιούπολη θα ανοίξει το Σάββατο η “αυλαία” στον 1ο όμιλο της Α2 μπάσκετ γυναικών. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

Σάββατο 24 Οκτωβρίου
Μυτιλήνης 14.00 Θησέας Παναγιούδας- Ηλιούπολη
Παπανικολάου- Καψιώχας
Κυριακή 25 Οκτωβρίου
Χίου 12.00 Αιγέας Χίου-Οίαξ Ναυπλίου
Κανελλόπουλος-Κωστής
Καμινίων 13.00 Ατρόμητος Πειραιά-Άμιλλα 2000
Χαϊνά- Τσάλλας
3ο Άνω Λιοσίων 13.00 Εύνικος-ΑΟ Άργους Οι Δαναοί
Τσίγκου- Τζαγκατζής
Π. Σαλπέας 13.00 Φοίνικας Πειραιά -Άρις Καλαμάτας
Μαρίγλη- Μύζικας.