Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2020 18:10

Όλα «ανοικτά» για το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Βαρκελώνη

Γράφτηκε από τον
Όλα «ανοικτά» για το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Βαρκελώνη

Το τρίτο κρούσμα κορονοϊού που ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, περιπλέκει την κατάσταση αναφορικά με την διεξαγωγή των αγώνων με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν.

Στον «αέρα» βρίσκεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τις πληροφορίες η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα την προσεχή Τετάρτη (18/11) για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζουν συνεχώς κρούσματα κορονοϊού σε μέλη της ομάδας.

Μετά από αυτά του Σαββάτου και της Κυριακής και έπειτα από τα συνεχόμενα τεστ που γίνονται πλέον στους Πειραιώτες, εμφανίστηκε σήμερα και τρίτος θετικός, ενώ έγιναν σήμερα το πρωί και νέα τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται το βράδυ. Ο Ολυμπιακός είναι σε συνεχή επικοινωνία με την Ευρωλίγκα και τον ΕΟΔΥ, συνεχίζει να τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και από τα αποτελέσματα των σημερινών τεστ, θα κριθούν τα πάντα. Θυμίζουμε, πως για να γίνει ένας αγώνας Ευρωλίγκας, χρειάζονται οκτώ διαθέσιμοι παίκτες, όμως ακόμα και αν υπάρχουν τόσοι που δεν έχουν νοσήσει, ενδέχεται υπό τον φόβο της περαιτέρω διασποράς, οι ελληνικές αρχές να μην επιτρέψουν στην αποστολή να ταξιδέψει.

Όλα αυτά, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν ως σήμερα το βράδυ, καθώς για αύριο είναι προγραμματισμένη η πτήση για την Βαρκελώνη με τσάρτερ και εν συνεχεία ακολουθεί από εκεί ταξίδι για την Λιόν και τον αγώνα με την Βιλερμπάν. Θυμίζουμε, πως στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, ο ΕΟΔΥ δεν επέτρεψε στην ομάδα πάει στην Αγία Πετρούπολη για το ματς με την Ζενίτ, έχοντας δύο κρούσματα, καθώς υπήρχε φόβος να εμφανιστεί και άλλο κρούσμα επί ρωσικού εδάφους και ο θετικός να χρειαζόταν να μείνει σε καραντίνα στην χώρα για 14 ημέρες.

Πηγή: sport-fm.gr