Τετάρτη, 26 Μάιος 2021 16:09

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Να μείνει... ζωντανή η Βασίλισσα, να... καθαρίσουν οι πράσινοι!

Γράφτηκε από τον

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τον 4ο ημιτελικό (20:00) και ψάχνει νίκη για να ισοφαρίσει σε 2-2, στέλνοντας τη σειρά σε Game 5.

Πράξη τέταρτη για τα ημιτελικά της Basket League. Η ΑΕΚ φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό και αναζητά τρόπο να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, να κάνει το 2-2 και για να οδηγήσει τη σειρά σε καθοριστικό Game 5.

Η Βασίλισσα ηττήθηκε με 94-83 στο τρίτο ματς, με τους Μήτογλου και Χεζόνια να πραγματοποιούν μεγάλη εμφάνιση. Η ολοκλήρωση του τρίτου ημιτελικού βρήκε τον Γιόνας Ματσιούλις διαμαρτυρόμενο προς τους διαιτητές, με τον Γιανίκ Μορέιρα να εκφράζει και αυτός τα παράπονά του.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου δεν θα έχει σε άλλο ένα ματς τον Κιθ Λάνγκφορντ, ενώ εκτός για τους πράσινους παραμένει εδώ και πολύ καιρό ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Η ΑΕΚ θα έχει στη διάθεση της όπως αναμενόταν και τον Γιανίκ Μορέιρα, ο οποίος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.100 ευρώ από το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του ΕΣΑΚΕ για τη συμπεριφορά του στον 3ο ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Όντεντ Κάτας έδειξε την επιθυμία του να τελειώσει τη δουλειά η ομάδα του από το 4ο ματς και να προκριθεί, ενώ ο Αγγέλου έδωσε σύνθημα νίκης για το 4ο ματς.

Πηγή: gazzetta.gr