Δευτέρα, 05 Ιούλιος 2021 13:39

Παναθηναϊκός: Μένει ο Παπαπέτρου!

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός: Μένει ο Παπαπέτρου!

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου λέει το «ναι» στην πρόταση του Παναθηναϊκού και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το «τριφύλλι»!

Εδώ θα μείνει! Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν πρόκειται να το κουνήσει... ρούπι από το ΟΑΚΑ καθώς έχει συμφωνήσει να συνεχίσει με τα πράσινα!

Ύστερα από αρκετή σκέψη και έχοντας τις... ευρωπαϊκές σειρήνες να ηχούν γύρω από το κεφάλι του, ετοιμάζεται να πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό και να συνεχίσει να ηγείται της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη. Βέβαια υπάρχει μια εκκρεμότητα όσον αφορά το NBA out, ωστόσο είναι κάτι που θα διευθετηθεί άμεσα και στη συνέχεια θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση!

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν συνεχώς σε ανοικτή γραμμή με τον 27χρονο φόργουορντ, στον οποίο ανέλυσε το πλάνο και τα όσα είχε στο μυαλό του για τον νέο Παναθηναϊκό. Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ο Παπαπέτρου πείστηκε από την προσέγγιση του Πρίφτη και σε συνδυασμό με τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα θα συνεχίσει να είναι ο αρχηγός των νταμπλούχων!

Με αυτή τη κίνηση αυτομάτως... ξεκλειδώνουν και όλες οι υπόλοιπες κινήσεις του Παναθηναϊκού, καθώς ο 53χρονος προπονητής γνωρίζει που ακριβώς πρέπει να κινηθεί ώστε να αρχίσει να συμπληρώνει τα κομμάτια του πράσινου παζλ.

Ήδη έχει επέλθει συμφωνία με τον Κέντρικ Πέρι για τη θέση του back up «άσου», που ήθελε ο Πρίφτης, ενώ για τις άλλες δύο θέσεις των γκαρντ εξετάζονται οι περιπτώσεις των Μέικον και Ουόλτερς. Επιπλέον, μετά και το «ναυάγιο» με τον Κέβιν Χέρβεϊ, ο Παναθηναϊκός εξετάζει εκ νέου την περίπτωση του Οκάρο Ουάιτ για τη θέση «τέσσερα», στον οποίο είχε γίνει ήδη η πρώτη κρούση.

Πηγή: gazzetta.gr