Δευτέρα, 05 Ιούλιος 2021 18:13

Στον Παναθηναϊκό για άλλα δύο χρόνια ο Νεμάνια Νέντοβιτς

Γράφτηκε από τον

Παίκτης του Παναθηναϊκού για άλλα δύο χρόνια θα είναι ο Νεμάνια Νέντοβιτς με τα τυπικά να απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και τον παίκτη να επιβεβαιώνει την παραμονή του μέσω Twitter.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς θα συνεχίσει για ακόμα δύο χρόνια την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, με τους "πράσινους" να κρατάνε ένα πολύτιμο εργαλείο στο ρόστερ τους.

Ο Νέντοβιτς (30 ετών, 1.92, γκαρντ), παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε αρκετά προς το τέλος της σεζόν λόγω τραυματισμού και της περιπέτειάς του με τον κορονοϊό, ήταν από τους κύριους εκφραστές στην επίθεση για τον Παναθηναϊκό στην EuroLeague. Όπως προανήγγειλε και ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter θα παραμείνει "κάτοικος ΟΑΚΑ" για τα επόμενα δύο χρόνια.

Τη φετινή σεζόν στην EuroLeague, ο Νέντοβιτς είχε μέσο όρο 16 πόντους με 1.7 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ σε 26 λεπτά παιχνιδιού ανά ματς.

Οι εξελίξεις συνεχίζουν να τρέχουν στον Παναθηναϊκό καθώς κοντά στην παραμονή του στους "πράσινους" βρίσκεται και ο αρχηγός, Ιωάννης Παπαπέτρου και μάλιστα με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Πηγή: sport24.gr