Τετάρτη, 29 Σεπτέμβριος 2021 16:16

Αγγελόπουλοι: "Δεν θα ξανακάνουμε 10 χρόνια να έρθουμε στα γραφεία της Ομοσπονδίας"

Γράφτηκε από τον

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ η συνάντηση των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ η συνάντηση των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο. Οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σε εξαιρετικό κλίμα θέματα που αφορούν το ελληνικό μπάσκετ ενώ όπως παραδέχτηκαν οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν πλέον βελτιωθεί.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Λιόλιος άφησε "ανοιχτή" την πόρτα της Ομοσπονδίας στους προέδρους του Ολυμπιακού με την υπόσχεση για εξαιρετικές μελλοντικές συνεργασίες.

"Είχα τη χαρά σήμερα να με επισκεφτούν οι ιδιοκτήτες του οργανισμού του Ολυμπιακού, ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας, όχι μόνο της μπασκετικής κοινωνίας αλλά της κοινωνίας της Ελλάδας. Ανταλλάξαμε απόψεις για το καλό του αθλήματος. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ενότητα του χώρου του μπάσκετ και να είμαστε περήφανοι για τις ομάδες που θα πάνε μπροστά και θα μας εκπροσωπούν επάξια όχι μόνο στον ευρωπαϊκό χώρο αλλά παράλληλα αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει τις Εθνικές ομάδες να προχωρήσουν ώστε να είναι οι καλύτερες στην Ευρώπη.

Και όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά στα επόμενα βήματά μας ακόμα και στον κόσμο. Σας ευχαριστώ και να ξέρετε είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στον χώρο. Η ομοσπονδία είναι για όλες τις ομάδες, τις αγκαλιάζει όλες τις ομάδες. Φαντάζομαι και εγώ ως πρόεδρος είμαι ευπρόσδεκτος στον χώρο τον δικό σας".

Και οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός φάνηκαν ικανοποιημένοι από τη συνάντηση τους με τον πρόεδρο της ΕΟΚ ενώ τόνισαν πως πλέον θα έρχονται πιο συχνά στην ομοσπονδία.

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: "Είχαμε μία συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για όλα τα θέματα, για κάποια πράγματα του παρελθόντος αλλά κυρίως για το μέλλον και το πως μπορεί να γίνει καλύτερη η συνεργασία του Ολυμπιακού με την Ομοσπονδία. Μιλήσαμε και για θέματα Εθνικής, για θέματα μπάσκετ γενικά. Ο τρόπος σκέψης του κ. Λιόλιου είναι δομημένος, έχει όραμα και πλάνο. Φεύγω πολύ θετικά από τη σημερινή συνάντηση. Θα ερχόμαστε νωρίτερα, πιο συχνά σε καλό πνεύμα δεν θα κάνουμε 10 χρόνια να ξαναέρθουμε"

Γιώργος Αγγελόπουλος: "Ήρθαμε να συγχαρούμε τον πρόεδρο και να ευχηθούμε καλή επιτυχία. Νομίζω οι ιδέες του είναι πολύ καλές και πρωτοποριακές. Υπάρχει συν-αντίληψη σε πολλά θέματα και ταύτιση απόψεων. Είναι μία νέα αρχή για το ελληνικό μπάσκετ. Η αλλαγή που έπρεπε να γίνει έγινε μετά από πολλά χρόνια. Είναι αλήθεια ότι είχαμε να έρθουμε πολλά χρόνια, τους λόγους τους γνωρίζετε, υπάρχει νέο κλίμα και αέρας μαζί και αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ όχι μόνο του Ολυμπιακού".

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ