Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 12:03

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Ο Κούτρης νέος προπονητής στον Γ.Σ. Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από τον
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Ο Κούτρης νέος προπονητής στον Γ.Σ. Γαργαλιάνων

Στο Κλειστό των Γαργαλιάνων θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη το τελευταίο ματς για το 2021 όσον αφορά την Α1 κατηγορία μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Ο τοπικός Γυμναστικός Σύλλογος θα υποδεχτεί στις 7 μ.μ. τον Αρκαδικό σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 3η αγωνιστική. Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Αναστόπουλος και Ξηρόκωστας.

Οι γηπεδούχοι έχουν νέο προπονητή από σήμερα, καθώς μετά την αποχώρηση του Σωτήρη Δημητρόπουλου, την Τριφυλιακή ομάδα ανέλαβε ο Αντώνης Κούτρης.

“Η διοίκηση του Γ Σ Γαργαλιάνων, έκανε δεκτή την παραίτηση του τεχνικού Σωτήρη Δημητρόπουλου. Τον ευχαριστεί πολύ για την συνεργασία που είχε μέχρι τώρα και του εύχεται καλή συνέχεια σε ο,τι κάνει στο μέλλον”, ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας των Γαργαλιάνων που δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του πρώην τεχνικού του Δίωνα Κυπαρισσίας, της Καλαμάτας BC και άλλων ομάδων Αντώνη Κούτρη. "Ο Γυμναστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη συνεργασίας με τον πολύ έμπειρο τεχνικό Κούτρη Αντώνη που θα είναι προπονητής της Ανδρικής ομάδας και επίσης θα είναι προπονητής της παιδικής και σύμβουλος αναπτυξιακού προγράμματος του συλλόγου", λέει η ανακοίνωση του συλλόγου.

O Γ.Σ. Γαργαλιάνων προέρχεται από την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα με 75-41 από την πρωτοπόρο Καλαμάτα ‘80, που μετρά 7 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Το απόλυτο, αλλά σε έξι αγώνες (εκκρεμεί το ματς με τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων), έχει και ο Γ.Σ. Μεσσήνης, που νίκησε άνετα με 75-54 τον Σπαρτιατικό.

Από εκεί και πέρα, ο Αρκαδικός νίκησε στη Μεσσήνη με 78-61 τον Πάμισο και ανέβηκε τρίτος, ενώ στο τελευταίο χρονικά ματς της 7ης αγωνιστικής ο Πάνας Κανδήλας επικράτησε στη Σπάρτη με 72-61 της ομώνυμης ομάδας.
Τα ματς Πελασγός - Ευκλής και Πολύβιος – Πρωτέας, αναβλήθηκαν γιατί στο Κλειστό της Μεγαλόπολης, φιλοξενήθηκαν τα πανελλήνια πρωταθλήματα πυγμαχίας ανδρών και γυναικών.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στην 7η αγωνιστική έχουν ως εξής:
Γ.Σ. Μεσσήνης - Σπαρτιατικός 75-54
Καλαμάτα '80 - Γ.Σ. Γαργαλιάνων 75-41
Πάμισος - Αρκαδικός 61-78
Σπάρτη – Πάνας Κανδήλας 61-72
Πελασγός - Ευκλής αναβλήθηκε
Πολύβιος - Πρωτέας αναβλήθηκε

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 7 αγωνιστικές)
1. Καλαμάτα '80 14
2. Γ.Σ. Μεσσήνης 12
3. Αρκαδικός 11
4. Σπαρτιατικός 10
5. Γ.Σ. Γαργαλιάνων 9
-. Πάμισος 9
-.Πάνας Κανδήλας 9
8. Πρωτέας 8
-. Πελασγός 8
10. Πολύβιος 7
-. Σπάρτη 7
12. Ευκλής 5
* Ο Πάνας Κανδήλας έχει - 2 βαθμούς
* Δύο αγώνες λιγότερους έχουν Γ.Σ. Γαργαλιάνων, Ευκλής και Πολύβιος
* Εναν αγώνα λιγότερο έχουν Αρκαδικός, Γ.Σ. Μεσσήνης, Πελασγός, Πρωτέας,

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(8-9-10 Ιανουαρίου)
Πρωτέας - Πελασγός
Γ.Σ. Γαργαλιάνων - Πολύβιος
Καλαμάτα '80 - Γ.Σ. Μεσσήνης
Ευκλής - Πάμισος
Αρκαδικός - Σπάρτη
Πάνας Κανδήλας – Σπαρτιατικός