Δευτέρα, 06 Ιούνιος 2022 12:53

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Με Κούτρη στο τιμόνι και τη νέα σεζόν

Γράφτηκε από τον

Μπορεί το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ να ολοκληρώθηκε μόλις την περασμένη Τετάρτη για τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων, όμως ήδη ο προγραμματισμός “τρέχει” για την επόμενη σεζόν και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς.

Αλλωστε οι στόχοι που έχουν θέσει οι διοικούντες την ομάδα των Γαργαλιάνων είναι υψηλοί και σκοπεύουν να έχουν ολοκληρώσει γρήγορα το μεταγραφικό τους σχεδιασμό.
Η συνεργασία με τον προπονητή Αντώνη Κούτρη κρίθηκε από όλους επιτυχημένη και έτσι ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό.
“Η διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την συνέχεια της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Αντώνη Κούτρη και το πλάνο 5ετιας συνεχίζεται δυνατά και οι βάσεις του συλλόγου θα γίνονται και πιο δυνατές κάθε χρόνο. Με Κούτρη στο τιμόνι όλα καλά θα πάνε”, αναφέρει η ανακοίνωση του Γαργαλιανιώτικου συλλόγου.

Πρώτη μεταγραφή ο Καραγιαννίδης

Από εκεί και πέρα ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων προχώρησε στην πρώτη του μεταγραφή, η οποία ήταν ιδιαίτερα ηχηρή! Συγκεκριμένα απέκτησε τον φόργουορντ Γιώργο Καραγιαννίδη που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τον Δίωνα Κυπαρισσίας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.
Ο 23χρονος ύψους 2,01 μπασκετμπολίστας έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ανατόλια (στην Α2 κατηγορία), Ακάδημο, Αναγέννηση Παραλίας και Καλαμάτα ‘80.
“Η αναμενόμενη μεταγραφή του συλλόγου που αλλάζει τα δεδομένα στην ένωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Καλώς ήρθες Γιώργο Καραγιαννίδη στον σύλλογο μας και στην ομάδα μας. Καλή επιτυχία”, λέει σχετικά η ανακοίνωση.

Ανανέωσε ο Τσαγκάνης

Επίσης η ομάδα των Γαργαλιάνων έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό και πιο παλιό παίκτη της ομάδας Μάριο Τσαγκάνη.
Μάλιστα ο ΓΣΓ χαρακτηρίζει τον Τσαγκάνη “σημαία” της ομάδας.