Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2022 15:10

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: “Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα με Παναχαϊκή”, λέει ο Αλέξης Κορογώνας

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: “Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα με Παναχαϊκή”, λέει ο Αλέξης Κορογώνας

Με άδεια χέρια επέστρεψε από την Πάτρα η Καλαμάτα ‘80...

Η μεσσηνιακή ομάδα πάλεψε απέναντι στη δυνατή Παναχαΐκή, αλλά λύγισε στο φινάλε με σκορ 66-54 στην επιστροφή της μετά από τέσσερα χρόνια στη Γ’ εθνική μπάσκετ.
Η διαφορά των 12 πόντων δεν μαρτυρά πάντως την εικόνα του αγώνα, που ήταν ντέρμπι για 38 λεπτά.
Στο φινάλε όμως “μίλησε” η εμπειρία των γηπεδούχων, που είναι από τις πιο δυνατές ομάδες στον 1ο όμιλο.
“Νομίζω ότι ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί στην πρεμιέρα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών. Βέβαια μας αφήνει πικρία το τελικό αποτέλεσμα, γιατί πιστεύω ότι αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε μερικά σημεία του αγώνα και ιδιαίτερα στο τέλος, θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και την νίκη Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές κρίθηκε στις λεπτομέρειες”, λέει στην “Ε” ο Αλέξης Κορογώνας για την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα.
Ο προπονητής της Καλαμάτας ‘80 εκτιμά ότι: “ Έπαιξε σημαντικό ρόλο η έδρα καθώς και η απειρία μας, στη διαχείριση των καταστάσεων του παιχνιδιού. Πιστεύω ότι στην συνέχεια θα δέσουμε περισσότερο σαν ομάδα και θα γίνουμε πιο ισχυρό σύνολο. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες μας κατάφεραν να ανταπεξέλθουν σε μια τόσο απαιτητική πρεμιέρα σε δύσκολη έδρα, παρόλο που διαθέτουμε μια νεανική ομάδα με μόλις τρεις μεγάλους”.
Επόμενος αντίπαλος για την Καλαμάτα ‘80, την Κυριακή η δυνατή ομάδα της Αγίας Παρασκευής Η αθηναϊκή ομάδα προέρχεται μάλιστα από ήττα με 78-80 από το Δίωνα Κυπαρισσίας και θα έρθει στην Τέντα αποφασισμένη.