Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2022 12:27

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: “Δεν κάναμε τίποτα σημαντικό”, τονίζει ο Χρ. Μυριούνης

Γράφτηκε από τον

Ονειρεμένη πρεμιέρα για το Δίωνα στη Γ’ εθνική μπάσκετ.

Η ομάδα της Κυπαρισσίας νίκησε εκτός έδρας με σκορ 80-78 την Αγία Παρασκευή, που είναι από τα φαβορί για την άνοδο στον πρώτο όμιλο και έδειξε από το ξεκίνημα ότι είναι ικανή για μεγάλα πράγματα! Ο Χρήστος Μυριούνης φροντίζει πάντως να διατηρεί χαμηλούς τόνους.
“Δεν κάναμε τίποτα σημαντικό. Ηταν μια νίκη που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και πρέπει να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί. Αυτό είπα και στα παιδιά μετά το τέλος του αγώνα”, λέει στην “Ε” ο τεχνικός του Δίωνα για το διπλό στο Κοντόπευκο. Ο Χρήστος Μυριούνης στέκεται, ωστόσο, στη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου, καθώς ο Δίων είχε στο πλευρό του την Κυριακή 150 άτομα! “Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε σε αυτό τον κόσμο. Αυτό που ζήσαμε στην Αγία Παρασκευή ήταν συγκλονιστικό”. δηλώνει ο έμπειρος τεχνικός.
Η συνέχεια για το Δίωνα περιλαμβάνει το εντός έδρας ματς με τον Γλαύκο που ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα (64-56 την Ερμιονίδα) και θα έρθει με ψυχολογία στην Κυπαρισσία. Το ζητούμενο για τους γηπεδούχους είναι φυσικά η νίκη ώστε να έχει αντίκρισμα η νίκη με την Αγία Παρασκευή. Ο Χρήστος Μυριούνης δηλώνει πάντως ότι ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος της σεζόν. “Δεν πήραμε το πρωτάθλημα με μια νίκη. Αν δεν είμαστε ταπεινοί, θα το πληρώσουμε. Ακόμα βρισκόμαστε στο ξεκίνημα και πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι”.
Οσο για τις διαφορές του περσινού με το φετινό Δίωνα τονίζει ότι: “Φέτος η ομάδα είναι καθαρά δική μου 100%. Ολα τα παιδιά είναι επιλογές μου. Ευτυχώς σώσαμε πέρυσι τη χρονιά και συνεχίζουμε”.