Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2022 11:36

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: “Χτίζουμε χαρακτήρα μετά από τέτοιες νίκες”, τονίζει ο Χρ. Μυριούνης

Γράφτηκε από τον

Το δεύτερο διπλό κατέκτησε την περασμένη Κυριακή ο Δίων Κυπαρισσίας στην Πάτρα κόντρα στη Γαλήνη.

Ενα διπλό που τον ανέβασε στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου της Γ’ εθνικής μπάσκετ, ισόβαθμό μαζί με άλλες τέσσερις ομάδες.

Ο προπονητής της Τριφυλιακής ομάδας Χρήστος Μυριούνης δεν μπορούσε παρά να μείνει ικανοποιημένος από το νέο ροζ φύλλο αγώνα και με δήλωση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σημείωσε:
“Σημαντικό διπλό σήμερα στη Πάτρα απέναντι στην μαχητική ομάδα της Γαλήνης του coach Γιαννόπουλου που κάνει εξαιρετική δουλειά!
Ευχαριστούμε πολύ και την διοίκηση της Γαλήνης για την εξαιρετική τους φιλοξενία!
Οι εκτός έδρας νίκες φέτος, έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα, έχουν πολύ ιδιαίτερη σημασία για όλες τις ομάδες και εμείς έχουμε κάνει ήδη δύο σε τρία εκτός έδρας παιχνίδια. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί το σημερινό ιδίως διπλό ήρθε μετά από ένα πολύ "περίεργο" παιχνίδι, γιατί στην κυριολεξία σήμερα τα "σπάσαμε"... Ομως τα καταφέραμε!
Η ομάδα χτίζει χαρακτήρα μέσα από τέτοιες νίκες και παίρνει αυτοπεποίθηση, κάτι που θα μας βοηθήσει πολύ για την συνέχεια του πρωταθλήματος!
Συγχαρητήρια στα παιδιά μου, συνεχίζουμε σεμνά και ταπεινά, όπως κάνουμε από την αρχή της χρονιάς!
Υ.Γ. Εξαιρετική διαιτησία με εξαιρετική συμπεριφορά των διαιτητών Καψιώχα-Γαραντζιώτη!”.
Πλέον η ομάδα της Κυπαρισσίας προετοιμάζεται με ανεβασμένη ψυχολογία για το επόμενο ματς, που είναι την Κυριακή με την Ερμιονίδα.
Ενα ματς που θα γίνει στο Κλειστό της Κυπαρισσίας, που αναμένεται να γεμίσει για μία ακόμη φορά από τους ενθουσιώδεις φίλους του Δίωνα!