Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 14:02

ΜΠΑΣΚΕΤ: Πέντε Μεσσήνιοι για προπόνηση στο Κλιμάκιο Πελοποννήσου

Γράφτηκε από τον
ΜΠΑΣΚΕΤ: Πέντε Μεσσήνιοι για προπόνηση στο Κλιμάκιο Πελοποννήσου

Πέντε Μεσσήνιοι αθλητές κλήθηκαν να δώσουν το “παρών” στην αυριανή προπόνηση που θα κάνει το Κλιμάκιο Πελοποννήσου στην Τρίπολη, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ.

Η προπόνηση θα διεξαχθεί από 6.30 έως 9 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης και αφορά αθλητές που έχουν γεννηθεί το 2009.
Οι Μεσσήνιοι είναι οι: Παναγιώτης Αντωνόπουλος (Καλαμάτα ‘80), Αριστείδης Αρβανίτης (Ν.Ο. Πύλου), Αριστείδης Δρακόπουλος (Καλαμάτα B.C.), Γιώργος Ντεμερούκας και Ευστάθιος Οικονομίδης (Γ.Σ. Γαργαλιάνων),


Οι κλήσεις για τους αγώνες των Ενώσεων

Στο μεταξύ, αυτό το Σάββατο θα διεξαχθεί η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ Ενώσεων και στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων, θα αναμετρηθούν στη μία το μεσημέρι η U16 ΕΣΚΑΗ/ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με την ΕΣΚΑΚ – U16 ΝΗΣΩΝ και στις 3 το μεσημέρι θα γίνει ο αντίστοιχος αγώνας για την κατηγορία U15. Στην ΕΣΚΑΗ αγωνίζονται αθλητές από Αχαΐα και Ηλεία, στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ από Μεσσηνία, Λακωνία, Αρκαδία και στην ΕΣΚΑΚ από Αργολίδα, Κορινθία.
Στην ομάδα U15 έχουν κληθεί οι Μεσσήνιοι Ηλίας Καρακαξής (Καλαμάτα B.C.) και Δημήτρης Ντεμερούκας (Γ.Σ. Γαργαλίάνων) και στην U16 οι Δημήτρης Πανταζής (Πρωτέας) και Θοδωρής Παυλόπουλος (Καλαμάτα ‘80)