Παρασκευή, 20 Ιανουάριος 2023 13:52

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C. Ετοιμη για το ντέρμπι στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Ιδανικά έχει μπει η Καλαμάτα B.C. στο δεύτερο γύρο της Γ’ εθνικής μπάσκετ και στο 2023, περνώντας νικηφόρα από την Πάτρα (77-67 τη Γαλήνη) και κερδίζοντας με άνεση την περασμένη Κυριακή στην Τέντα την Ερμιονίδα (80-51).

Με τις δύο παραπάνω νίκες, έφθασε τις 8 σε 13 ματς και ισοβαθμεί στην 6η θέση με την Α.Ε. Γλαύκου Εσπέρου, έχοντας μόλις δύο βαθμούς διαφορά από την κορυφή. Κάτι που δείχνει πόσο ανταγωνιστικό είναι το φετινό πρωτάθλημα, όπου τα πάντα θα κριθούν στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ.
Οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα θα διεκδικήσουν το ένα εισιτήριο της ανόδου και οι υπόλοιπες οχτώ θα μονομαχήσουν για την αποφυγή των έξι θέσεων του υποβιβασμού. Το ζητούμενο για την Καλαμάτα Β.C. είναι να τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Η ομάδα του Παύλου Νώντα ετοιμάζεται πλέον για το κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με το Δίωνα Κυπαρισσίας, που μοιράζεται με την Αγία Παρασκευή και την Παναχαϊκή την τρίτη θέση. O έμπειρος τεχνικός αντιμετωπίζει αυτό το ματς, όπως όλα τα άλλα και προσμένει από τους παίκτες του να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις.
Το μοναδικό πρόβλημα στην προετοιμασία έχει να κάνει με τον Αγγελο Οικονομίδη, που υπέστη διάστρεμμα στο προηγούμενο παιχνίδι. Αντίθετα οι πολύπειροι Νάσος Περρωτής και Γιώργος Μπάκας είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Θυμίζουμε, ότι η Καλαμάτα B.C. έχει δύο νέα πρόσωπα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, τους Μπαλή και Μαργέλη, ενώ αποχώρησαν οι Τσουλέας, και Χατζηαγγέλου.