Τρίτη, 28 Μάρτιος 2023 16:06

Παναθηναϊκός-Μπάγερν: Να πάρει ψυχολογική ώθηση εν όψει ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

Τη νίκη που θα του δώσει ψυχολογική ώθηση Euroleague θα αναζητήσει απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Την Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται απόψε (20:30 Novasports 4) ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ για την 31η αγωνιστική της Euroleague. Oι «πράσινοι» θέλουν να μπουν με το δεξί στη διαβολοβδομάδα αλλά και να «σβήσουν» την ήττα από την ΑΕΚ στη Basket League η οποία ήταν και η τρίτη διαδοχική εντός συνόρων.
Το σύνολο του Χρήστου Σερέλη που βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 10-20, ηττήθηκε στην προηγούμενη αγωνιστική στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων από τη Μπαρτσελόνα, με 88-74, ενώ την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
Τα προβλήματα ωστόσο δεν θα λείψουν ούτε σε αυτό το ματς από το «πράσινο» στρατόπεδο, αφού ο Δημήτρης Αγραβάνης και ο Ματεους Πονίτκα δεν έλαβαν μέρος στην τελευταία προπόνηση και συνεπώς μένουν εκτός «μάχης».
Από την άλλη μεριά, η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει επίσης βαθμολογικό κίνητρο και ταξίδεψε στην Αθήνα για να πάρει νίκη γοήτρου. Οι Βαυαροί, βρίσκονται στη 15η θέση της Euroleague, με ρεκόρ 11-19 και θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα καθώς προέρχονται από τη βαριά ήττα στο Μιλάνο με σκορ 99-74.
Ο προπονητής της Μπάγερν, Αντρέα Τρινκιέρι δεν θα έχει στη διάθεσή του σίγουρα τους τραυματίες Όγκουστιν Ρούμπιτ, Οθέλο Χάντερ και Ελίας Χάρις, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Όγκνιεν Γιάραμαζ που έκανε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας. Παράλληλα, εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Κάσιους Γουίνστον.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία), Κάρλος Περούγκα (Ισπανία) και Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία).
Θυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου της Euroleague ο Παναθηναϊκός είχε ηττηθεί στο Μόναχο με 84-68 για την 17η αγωνιστική.

Πηγή: sport-fm.gr