Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2023 12:08

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ: Ξανά στην Πάτρα σήμερα η Καλαμάτα B.C. για το ματς με Α.Ε. Γλαύκου

Γράφτηκε από τον
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ: Ξανά στην Πάτρα σήμερα η Καλαμάτα B.C. για το ματς με Α.Ε. Γλαύκου

Στην Πάτρα θα βρεθεί ξανά σήμερα η Καλαμάτα B.C. για να παίξει εκ νέου με την Α.Ε. Γλαύκου Εσπερου για την 20η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Ενα ματς που είχε κερδίσει η καλαματιανή ομάδα στις 12 Μαρτίου με 60-59, που θα επαναληφθεί ύστερα από μία σκανδαλώδη απόφαση της ΕΟΚ που έκανε δεκτή την ένσταση της Πατρινής ομάδας για εκπρόθεσμο τρίποντο του Διαμαντόπουλου.
Ετσι οι δύο ομάδες θα βρεθούν σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Κλειστό γήπεδο του Γλαύκου στην Κρύα Ιτεών για ένα πολύ σημαντικό ματς όσον αφορά την κατάταξη τους στην τελική βαθμολογία, πριν τα πλέι άουτ που θα κρίνουν την παραμονή στην κατηγορία.
Η Καλαμάτα B.C. και η Α.Ε. Γλαύκου Εσπέρου θα παίξουν σίγουρα στα πλέι άουτ, αλλά η θέση που θα πάρουν στην κανονική σεζόν έχει μεγάλη σημασία για τις διασταυρώσεις στα νοκ – άουτ.
Η 6η θέση ήταν στα χέρια της Καλαμάτας B.C., όμως πλέον τα πάντα είναι ανοικτά και θα πρέπει η ομάδα του Παύλου Νώντα να πάρει ξανά το διπλό σήμερα στην Πάτρα για να την διατηρήσει.
Να θυμίσουμε πως στην τελευταία αγωνιστική την προσεχή Κυριακή η Καλαμάτα B.C. έχει δύσκολο έργο μιας και υποδέχεται στην Τέντα την πρωτοπόρο Νήαρ Ηστ.
Το σημερινό αγώνα της Πάτρας θα διαιτητεύσουν οι Τηγάνης και Τεφτίκης.