Παρασκευή, 26 Μάιος 2023 16:45

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Νίκη για την ΑΕΚ (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Νίκη για την ΑΕΚ (φωτό)

Νικηφόρο ξεκίνημα για την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα μπάσκετ “Αθληση για όλους”, καθώς προχθές το απόγευμα κέρδισε με 55-49 τους Γεωπόνους.

Η “πρωτάρα” στο εν λόγω πρωτάθλημα, ΑΕΚ από το πρώτο 10λεπτο πήρε προβάδισμα στο σκορ και κατάφερε να το διατηρήσει μέχρι το τέλος. Οι Γεωπόνοι αντέδρασαν στο δεύτερο ημίχρονο και προσπάθησαν να διεκδικήσουν τη νίκη, αλλά κατάφεραν να μειώσουν τη μεγάλη διαφορά στο σκορ του πρώτου ημιχρόνου (35-17), μειώνοντας στους 7 στο τρίτο 10λεπτο και στο τελευταίο συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, αλλά δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν το σκορ, γνωρίζοντας την ήττα με 6 πόντους διαφορά.

Τα 10λεπτα: 20-10, 35-17, 42-35, 55-49.
Το παιχνίδι διαιτήτευσαν ο Π. Ρίζος με την Μ. Μπακετέα.
ΑΕΚ (Αρ. Κατσίρης): Βλαχογιαννόπουλος, Καρολεμέας, Σαρρής, Τζανετέας, Μαργαρίτης, Κινόβας, Κυριακόπουλος, Τζούδης.
ΓΕΩΠΟΝΟΙ (Γ. Μήλας): Σελιτσιάνος, Κορμπής, Κατερνέλης, Φιλόπουλος, Αθ. Πουρνάρας, Ν. Πουρνάρας, Κομπότης, Μαξιλάρας, Τσαούσης, Δελφάκης.

Σήμερα το τελευταίο ματς

Ολοκληρώνεται σήμερα η 1η αγωνιστική με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης Δήμος Καλαμάτας Δικηγόροι. Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο της Τέντας και έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 9 το βράδυ.
Η επιτροπή του πρωταθλήματος μπάσκετ γνωστοποίησε χθες το πρόγραμμα των παιχνιδιών της 2ης αγωνιστικής, που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Δευτέρα 29 Μαΐου
Πολιτικοί Μηχανικοί – Δήμος Καλαμάτας 5.30 μ.μ.
Δικηγόροι – ΑΕΚ 7 μ.μ.
Υγειονομικοί – Γεωπόνοι 9 μ.μ.

Τετάρτη 31/5
Αστραπή Panprod – Θουρία 7 μ.μ.
Αστυνομία – Old Stars 9 μ.μ.