Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 17:00

Επιστροφή χρημάτων αναπτυξιακών αγώνων από την ΕΟΚ

Γράφτηκε από τον
Επιστροφή χρημάτων αναπτυξιακών αγώνων από την ΕΟΚ

Συνεπής στη δέσμευσή του για επιστροφή στους συλλόγους των εξόδων τους για τους διαιτητές και τους κριτές στους αγώνες των αναπτυξιακών τμημάτων τους για το 2023 φάνηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), Βαγγέλης Λιόλιος.

Όπως ανακοίνωσε χθες η ΕΟΚ άρχισε η διαδικασία της επιστροφής των εξόδων. Τα ποσά θα καταβληθούν στους καταχωρημένους τραπεζικούς λογαριασμούς των σωματείων απευθείας έως τις 15/7/2023.
Στη σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρεται: «Η ΕΟΚ ενημερώνει τα σωματεία ότι έχει αρχίσει η διαδικασία επιστροφής εξόδων διαιτητών – κριτών για τους αγώνες του αναπτυξιακού, για όλους τους αγώνες από 1/1/2023 ως και 30/06/2023. Τα σωματεία κάνοντας χρήση της πλατφόρμας του ηλεκτρονικού μητρώου της Ελληνικής Ομοσπονδίας, καταχωρούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Παρακαλούμε να ολοκληρώσετε την υποβολή αίτησής σας ως και 30/6/2023. Τα στοιχεία που θα υποβληθούν, θα διασταυρωθούν με τις αντίστοιχες καταστάσεις που υποβάλλουν οι κατά τόπους ενώσεις. Στοιχεία νόμιμου εκπροσώπου. Στοιχεία υπεύθυνου επικοινωνίας σωματείου. Αριθμός αγώνων αναπτυξιακού για τους οποίους απαιτείται επιστροφή. Συνολικό ποσό που δαπανήθηκε για διαιτητές – κριτές σε αγώνες αναπτυξιακού. Τα ποσά θα καταβληθούν στους καταχωρημένους τραπεζικούς λογαριασμούς των σωματείων απευθείας και ως τις 15/7/2023”.
ΑΠΕ