Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 12:54

Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Νέο “πακέτο” μεταγραφών

Γράφτηκε από τον
Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Νέο “πακέτο” μεταγραφών

Μετά τους Παναγιώτη Χαραλαμπόπουλο, Παναγιώτη Μαρκόπουλο και Βασίλη Ζάγουρα, ο Γ.Σ. Μεσσήνης απέκτησε και τους Διονύση Φαρμάκη, Παναγιώτη Κατσούρο και Λεωνίδα Αναστασόπουλο, φθάνοντας τα έξι θερινά αποκτήματα.

Η ομάδα της Μεσσήνης θέλει να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν και να επιστρέψει στην Α1 κατηγορία μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ από όπου υποβιβάστηκε φέτος. Κατσούρος και Φαρμάκης (φωτό)  θα δώσουν λύσεις στην περιφέρεια, ενώ ο Αναστασόπουλος κάτω από τη ρακέτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κατσούρος θα έχει και φέτος συμπαίκτη, τον θείο του Διονύση Φαρμάκη, αυτή την φορά στον Γ.Σ. Μεσσήνης.
“Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τους Παναγιώτη Κατσούρο (2007, θέση 1-2-3) και Διονύση Φαρμάκη (1983, θέση 2-3). Ανιψιός και θείος θα αγωνιστούν και φέτος συμπαίκτες, αφού αμφότεροι προέρχονται από τον ΑΟ Μεσσήνης 2017, ενισχύοντας το ντόπιο στοιχείο στην ομάδα μας, προσθέτοντας ταλέντο και εμπειρία. Παράλληλα, πέρα από το ανδρικό, ο Παναγιώτης Κατσούρος θα είναι ένας εκ των αρχηγών του εφηβικού τμήματος, και θα ηγηθεί της προσπάθειας για μια δυναμική πορεία και στο πρωτάθλημα εφήβων! Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε να είναι υγιείς, με μια δυνατή σεζόν για την επίτευξη των στόχων μας”, αναφέρει η ανακοίνωση του Γ.Σ. Μεσσήνης.
Οσον αφορά τον Αναστασόπουλο η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Καλωσορίζουμε στον Γυμναστικό Σύλλογο Μεσσήνης τον Λεωνίδα Αναστασόπουλο (1983, θέση 4-5). Ο πολύπειρος ψηλός με θητεία σε Α.Ο Θουρίας, Πολύβιο, ΓΣ Γαργαλιάνων, Πελασγό, έρχεται να αποτελέσει το "κερασάκι στην τούρτα", ολοκληρώνοντας μια πολύ δυνατή frontline, και να συμβάλλει με την εμπειρία και την ποιότητα του στην επίτευξη του στόχου της ανόδου! Λεωνίδα καλώς ήρθες, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”