Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 14:58

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C: Δεύτερη μεταγραφή ο 16χρονος Νίκος Ταβουλαρέας

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C:  Δεύτερη μεταγραφή ο 16χρονος Νίκος Ταβουλαρέας

Τον 16χρονο πλέι μέικερ της Καλαμάτας ‘80 Νίκο Ταβουλαρέα απέκτησε η Καλαμάτα B.C που δείχνει διάθεση να στηριχθεί σε μικρούς σε ηλικία παίκτες.

Η πρώτη μεταγραφή άλλωστε ήταν ο 17χρονος Γιώργος Τσούνιας από τον Α.Ο. Θουρίας. Ο Ταβουλαρέας θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στην εφηβική ομάδα, όπως και ο Τσούνιας.

“Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Νίκο Ταβουλαρέα. Ο 16χρονος πλέι μέικερ (1, 1.87, 2007) έρχεται στις τάξεις της ομάδας μας και θα αποτελέσει επίσης βασικό στέλεχος του αναπτυξιακού μας προγράμματος, αγωνιζόμενος στην ανδρική και την εφηβική ομάδα. Ο Νίκος ξεκίνησε την πορεία του στα τμήματα υποδομής της Καλαμάτας '80, κατακτώντας μάλιστα, τη σεζόν που πέρασε, τον τίτλο του πρωταθλητή στο πρωτάθλημα παίδων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα μελανόλευκα”, αναφέρει η ανακοίνωση της μεσσηνιακής ομάδας.
Από την πλευρά του ο Νίκος Ταβουλαρέας δεν έκρυψε τη χαρά του γι’ αυτή τη μεταγραφή. “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με την φανέλα της Kalamata BC. Θα ήθελα, για αυτό το λόγο, να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Καλαμάτας '80 και ιδιαίτερα τον κύριο Κουτραφούρη, που μου έδωσαν τη δυνατότητα να ακολουθήσω τον κόουτς Νικολετάκη, ώστε να χαίρομαι την κάθε προπόνηση και τον κάθε αγώνα, εξελισσόμενος ως αθλητής και ως ένας άνθρωπος με μπασκετική παιδεία”.