Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 11:53

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C: Ξανά στα “μελανόλευκα” ο Νίκος Φραγγέας

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C: Ξανά στα “μελανόλευκα” ο Νίκος Φραγγέας

Μετά το πέρασμά του από τον Πελασγό, ο Νίκος Φραγγέας επιστρέφει στην Καλαμάτα B.C., που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Ο 31χρονος φόργουορντ αποτελεί το τρίτο κατά σειρά θερινό απόκτημα, μετά τους νεαρούς Γιώργο Τσούνια από τη Θουρία και Νίκο Ταβουλαρέα από την Καλαμάτα ‘80. Ο Φραγγέας έχει αγωνιστεί με την Καλαμάτα B.C. στη Γ’ εθνική και οι ιθύνοντες της ομάδας ποντάρουν στην εμπειρία του. Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την επιστροφή του αθλητή Νίκου Φραγγέα στην ομάδα μας. Ο έμπειρος φόργουορντ (3-4, 1.87, 1992) βρίσκεται και πάλι στις τάξεις του συλλόγου μας, ώστε να τον ενισχύσει στην νέα περιπέτεια στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και να στηρίξει τους νεότερους αθλητές μας με τις παραστάσεις, που έχει αποκτήσει στα παρκέ, τόσο της Γ' Εθνικής όσο και της εν λόγω κατηγορίας.

Ο Νίκος είχε αγωνιστεί από το 2019 και για μια τριετία στην Kalamata BC, ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα του Πελασγού Μεγαλόπολης. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα '80, Πολύβιο, Δρομείς Τρίπολης και Νεοχώρι.
Καλωσορίζουμε εκ νέου τον Νίκο στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές καινούργιες επιτυχίες με τα μελανόλευκα”.