Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 15:18

Με τραπέζι ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα “Αθληση για όλους”

Γράφτηκε από τον
Με τραπέζι ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα “Αθληση για όλους”

 

Το τραπέζι στους εκπροσώπους των ομάδων που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα μπάσκετ “Αθληση για όλους” έκανε ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Παναγιώτης Βασιλόπουλος σε ταβέρνα της πόλης.


Το δείπνο έγινε με πρωτοβουλία του Παναγιώτη Βασιλόπουλου, χωρίς να έχει σχέση με τον Αθλητικό Οργανισμό και ήταν μια κίνηση που είχε γνωστοποιήσει λίγες ημέρες νωρίτερα. Συγκεκριμένα, μετά τον τελικό ανάμεσα σε Old Stars και Υγειονομικούς και τις απονομές που ακολούθησαν ο κ. Βασιλόπουλος ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ομάδων ότι θα τους κάνει το τραπέζι, όπου εκεί θα συζητήσουν διάφορα θέματα σχετικά με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Ετσι προχθές το βράδυ έγινε η συνάντηση, όπου παραβρέθηκαν τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής Θανάσης Τσούκλερης, Βασίλης Κοσυφολόγος, ο Κυριάκος Ταβουλαρέας πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ο Λάμπρος Νάστος πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, μαζί με τον Παναγιώτη Παναγιωτακόπουλο διαιτητή μέλος του τοπικού συνδέσμου και από τις ομάδες ήταν παρών οι Σπύρος Ψυχογιός, Θανάσης Παπαδόπουλος, Βασίλης Αντωνάκος, Γιώργος Γαϊτάνης από το Δήμος Καλαμάτας, Γιάννης Αρκάλης με τον χορηγό της ομάδας Αστραπή Panprod Γιώργο Παντελόπουλο, οι Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Κώστας Κότσης της πρωταθλήτριας ομάδας Old Stars και ο Νεκτάριος Παναγόπουλος προπονητής και παίκτης των Πολιτικών Μηχανικών.
Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού στο σύντομο χαιρετισμό του αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, σημείωσε ότι το πρωτάθλημα στέφθηκε από επιτυχία και ευχήθηκε να είναι όλοι καλά και να τα πουν και πάλι τη νέα χρονιά σε συνάντηση πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Στη συνέχεια ο Κυριάκος Ταβουλαρέας, έδωσε τα εύσημα στους δύο υπεύθυνους του πρωταθλήματος Τσούκλερη και Κοσυφολόγο για την όλη οργάνωση και για την άψογη συνεργασία που είχαν με την επιτροπή διαιτησίας. Τόνισε ότι ήταν ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματος που έχουν διεξαχθεί και ευχήθηκε να είναι όλοι καλά και να βρεθούν ξανά στο επόμενο πρωτάθλημα. Ακόμη αναφέρθηκε στις βελτιώσεις που έχουν γίνει στις γηπεδικές εγκαταστάσεις, κυρίως στην Τέντα όπου διεξάγονται οι αγώνες μπάσκετ, σημειώνοντας ότι οι εργασίες που σύντομα θα ολοκληρωθούν, η τοποθέτηση νέων μπασκετών, αίτημα 12 χρόνων που έγινε πραγματικότητα, καθώς και το σύστημα ψύξης-θέρμανσης που έχει τοποθετηθεί και θα λειτουργήσει σύντομα, είναι προς όφελος των αθλητών, ιδιαίτερα των νεαρών.
Από εκεί και πέρα έγινε συζήτηση για το πρωτάθλημα, ακούστηκαν απόψεις και όλα αναμένεται να συζητηθούν και στις συναντήσεις που θα γίνουν πριν την έναρξη της επόμενης διοργάνωσης τη νέα χρονιά.