Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 18:29

Ο Κέντρικ Ναν στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό: "Έτοιμος να παίξω ακόμα κι αύριο, στόχος το πρωτάθλημα"

Γράφτηκε από τον

Ο Κέντρικ Ναν δήλωσε ενθουσιασμένος για την προοπτική του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι θέλει να κατακτήσει τίτλους και πρόσθεσε ότι μπορεί να αγωνιστεί ακόμα και αύριο, αναφέροντας παράλληλα ότι ήρθε επειδή ο Εργκίν Αταμάν του είπε ότι θα τον αφήσει να είναι ο εαυτός του.

Ο Κέντρικ Ναν έφτασε σήμερα το μεσημέρι στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού και στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους έδειξε συνειδητοποιημένος.

Ο Αμερικανός γκαρντ εμφανίστηκε ενημερωμένος για τον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι μπορεί να συμμετάσχει άμεσα στις υποχρεώσεις των "πράσινων" και συμπλήρωσε ότι θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ο Κέντρικ Ναν δήλωσε:

Για το πώς αισθάνεται: "Νιώθω σπουδαία,. Είχα μεγάλη πτήση, είμαι λίγο κουρασμένος, αλλά και ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ".

Για τους λόγους που επέλεξε τον Παναθηναϊκό: "Η οικογένειά μου θα νιώθει άνετα στην Αθήνα. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, με ιστορία και στυλ παιχνιδιού που μου ταιριάζει. Οι παίκτες και οι προπονητές ταιριάζουν στο στυλ μου".

Για το αν μίλησε με πρώην συμπαίκτες του πριν συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό: "Έχω μερικούς φίλους που έχουν παίξει στην Ευρώπη και μίλησαν με καλά λόγια για την Αθήνα, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα".

Για το τι αν έχει μιλήσει με τον Εργκίν Αταμάν για τον ρόλο του: "Μίλησα μαζί του και είναι ένας από τους λόγους αποφάσισα να έρθω. Ήρθα επειδή θέλει να έρθω και να είμαι ο εαυτός μου, να σκοράρω, να είμαι ηγέτης και να νικήσουμε".

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει παρά την αποχή του: "Σίγουρα είμαι έτοιμος. Μπορώ να παίξω και αύριο, οπότε είμαι εδώ και είμαι έτοιμος".

Για το πώς αισθάνεται: "Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι σπουδαία ευκαιρία. Έχω παίξει μόνο στις ΗΠΑ και στις μικρές εθνικές των ΗΠΑ. Είμαι ενθουσιασμένος για το ταξίδι".

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στο NBA: "Ο στόχος είναι να επιστρέψω στο ΝΒΑ κάποια στιγμή. Φέτος τα πράγματα ήταν περίπλοκα. Ελπίζω να τα πάμε καλά και να επιστρέψω στο NBA" .

Για τους στόχους του: "Θέλω να νικήσω. Ελπίζω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος".
Για το τι μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό: "Φέρνω σκοράρισμα, ηγετική ικανότητα και νοοτροπία νικητή".

Για το αν έχει μιλήσει με κάποιον από τους νέους του συμπαίκτες: "Όχι δεν έχω μιλήσει ακόμα με κάποιον συμπαίκτη μου".

Πηγή: www.sport24.gr