Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 10:06

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Ματς χωρίς αύριο με Παναχαϊκή

Γράφτηκε από τον

 

Ο,τι δεν μπόρεσε την περασμένη Τετάρτη στην Πάτρα, θέλει να πετύχει σήμερα στην έδρα του ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων.

Η μεσσηνιακή ομάδα υποδέχεται στις 5 το απόγευμα την Παναχαϊκή, στο δεύτερο ματς των δύο ομάδων για τα πλέι οφ ανόδου στη National League 2 και θέλει μόνο νίκη για να μείνει… ζωντανή. Διότι η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες και οι Πατρινοί προηγούνται με 1-0. Ως εκ τούτου, με διπλό η Παναχαϊκή θα προκριθεί στα ημιτελικά, όπου περιμένει ο Προμηθέας 2014, που πήρε την πρώτη θέση στην κανονική σεζόν του 1ου ομίλου. Με νίκη των γηπεδούχων, όλα θα κριθούν σε τρίτο παιχνίδι, που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη στην Πάτρα, γιατί η Παναχαϊκή έχει το πλεονέκτημα έδρας.
Ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων καλείται λοιπόν να απαντήσει σήμερα και να διατηρήσει τις ελπίδες του για άνοδο.

Τέταρτο ραντεβού

Γ.Σ. Γαργαλιάνων και Παναχαϊκή θα αναμετρηθούν σήμερα Κυριακή για τέταρτη φορά στη σεζόν. Η αρχή έγινε στις 10 Δεκεμβρίου στους Γαργαλιάνους, όπου η ομάδα του Αντώνη Κούτρη επικράτησε με 79-66 για την 8η αγωνιστική. Η Παναχαϊκή πήρε τη ρεβάνς στο β’ γύρο και νίκησε στις 10 Μαρτίου στην Πάτρα με σκορ 82-66. Μεσοβδόμαδα οι δύο ομάδες έδωσαν το πρώτο ματς για τα πλέι οφ ανόδου, με την Παναχαϊκή να εκμεταλλεύεται πάλι την έδρα της και να παίρνει τη νίκη με σκορ 66-62. Το σημερινό ματς θα διαιτητεύσουν οι Καλογερόπουλος, Περδετζόγλου και Καραπαπάς.
Σήμερα στις 5 μ.μ θα διεξαχθεί στην Αρτα και ο δεύτερος αγώνας πλέι οφ ανάμεσα στη Δόξα Πύρρου Αρτας και τον Ιόνιο. Ο Ιόνιος προηγείται με 1-0 στις νίκες (82-62) και αν κερδίσει θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Αχαγιά, που όπως και ο Προμηθέας 2014, πέρασε χωρίς αγώνα στην β’ φάση, ως δεύτερη στην κανονική σεζόν.