Τρίτη, 17 Μάρτιος 2015 17:02

Η προσοχή του Αρκαδικού στο ντέρμπι με Καβάλα

Γράφτηκε από τον
Η προσοχή του Αρκαδικού στο ντέρμπι με Καβάλα

Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του Αρκαδικού ο Γιάννης Καστρίτης, επέστρεψαν όλοι στο προπονητικό πρόγραμμα και ξεκίνησε η προετοιμασία για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου με την Καβάλα (17.00).


Επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ο Αρκαδικός βρίσκεται στη δεύτερη (προνομιούχο) θέση και ο αγώνας με την Καβάλα είναι σίγουρα το μεγαλύτερο εμπόδιο στην προσπάθεια ανόδου στην Α1 κατηγορία και για αυτό το λόγο θεωρείται ως ο αγώνας της χρονιάς για τον Αρκαδικό (μέχρι τον επόμενο).
Για αυτό το λόγο, όλοι στην ομάδα του Αρκαδικού θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό αυτή την εβδομάδα στις προπονήσεις προκειμένου να παρουσιαστεί και να είναι 100% έτοιμη η ομάδα για το πολύ σπουδαίο ντέρμπι.
Την ίδια στιγμή, ο φίλαθλος κόσμος του μπάσκετ της Τρίπολης, της Αρκαδίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής ασχολείται και δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τον αγώνα του Αρκαδικού προϊδεάζοντας όλους ότι το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης θα γνωρίσει μεγάλες πιένες και θα γεμίσει ασφυκτικά.