Σάββατο, 11 Ιούλιος 2015 10:05

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στον Περικλή Τσαλαματά αφιερώνουν την άνοδο στον ΠΑΟΚ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
ΜΠΑΣΚΕΤ: Στον Περικλή Τσαλαματά αφιερώνουν την άνοδο στον ΠΑΟΚ Καλαμάτας

Λίγες ημέρες μετά την οριστικοποίηση της ανόδου του στην επόμενη Β' τοπική κατηγορίας και στον ΠΑΟΚ Καλαμάτας πανηγυρίζουν δικαιολογημένα την επιτυχία τους.

Ταυτόχρονα, όπως δήλωσε στο "Notosport" ο  υπεύθυνος και τεχνικός του τμήματος Νίκος Αλειφέρης, η άνοδος αφιερώνεται στον Περικλή Τσαλαματά που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.
" Κλείνοντας μια επιτυχημένη χρόνια για την ομάδα μου θα ήθελα να ευχαριστήσω κάποιους μπασκετικούς ανθρώπους όπως οι παίκτες της ομάδας μου που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά και τον γιατρό μας Διονύση Στασινάκη για τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή Δημήτρη Αβδάλα για την πολύτιμη οπότε του ζήτησα βοήθεια του, τον Θόδωρο Γιαννακόπουλο για την όμορφη χρόνια που είναι είχαμε με το κλιμάκιο αγοριών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, τον πρόεδρο της Ενωσης Γιάννη Κουτραφούρη γιατί θεωρώ ότι συμβάλει καθημερινά στην ανάδειξη του αθλήματος και του Μεσσηνιακού μπάσκετ και τον Ντίνο Κουμανάκο γιατί με βοήθησε πάρα πολύ στο ξεκίνημα μου δείχνοντας μου πως εκτός από ένας μεγάλος παράγοντας του μπάσκετ σε πολλά επίπεδα είναι και ένας ξεχωριστός άνθρωπος", δήλωσε ακόμη ο Νίκος Αλειφέρης.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ