Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2015 18:32

Ψηλώνει με Λαμπρόπουλο ο Αρκαδικός

Γράφτηκε από τον
Ψηλώνει με Λαμπρόπουλο ο Αρκαδικός

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος είναι το νέο πρόσωπο στο ρόστερ του νεοφώτιστου Αρκαδικού ενισχύοντας την ρακέτα του στο ξεκίνημα της χρονιάς.


Το νέο πρόσωπο στο ρόστερ του νεοφώτιστου Αρκαδικού είναι ο Φώτης Λαμπρόπουλος ενισχύοντας την ρακέτα του στο ξεκίνημα της χρονιάς.
Οι δύο πλευρές έχουνε έρθει σε συμφωνία με τον Έλληνα σέντερ να επιστρέφει στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ μετά από τεσσεράμισι χρόνια παρουσίας του στα γήπεδα της Ισπανίας στην Τενερίφη.
Ο Λαμπρόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες θα υπογράψει ένα ανοιχτό συμβόλαιο. Που σημαίνει να μείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση ώστε να μπορέσει μέσα από την παρουσία του στην ομάδα της Αρκαδίας και να την βοηθήσει να βρει και πάλι συμβόλαιο σε ομάδα του εξωτερικού.
Ο Λαμπρόπουλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα τελευταία 4,5 χρόνια Τενερίφη είχε συμβάλει στην άνοδο τα ομάδας από την δεύτερη κατηγορία στην ACB και στόχος του είναι να παραμείνει εκτός συνόρων. Αυτό σημαίνει ότι αν δεχθεί πρόταση πριν την πρεμιέρα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και την αποδεχθεί θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Αρκαδίας.
Πηγή: sport24.gr