Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2015 13:40

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-0: Λύτρωση και πάλι στο φινάλε με Ανταλή

Γράφτηκε από τον

Με γκολ του Ανταλή στο 87' ο Τσικλητήρας λύγισε την αντίσταση της Ανδρούσας (1-0) και παραμένει στο ρετιρέ της Α' τοπικής, έχοντας συγκάτοικο τον Πάμισο, που επίσης μετρά 4 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.


Ο Ανταλής πέρασε στο ματς στο 67' και σκόραρε με σουτ μέσα από την περιοχή λίγο πριν το φινάλε σ' ένα ματς που είχε δυνατές μονομαχίες, αλλά και ένταση.
Στο 86' μάλιστα υπήρξε διακοπή από τον ρέφερι Μπλάνα μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα (διότι υπήρξε ρίψη αντικειμένων από την εξέδρα), ενώ και στο φινάλε δεν έλειψε η ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
Στο ματς, ο Τσικλητήρας είχε εδαφική υπεροχή, όχι όμως τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα της Ανδρούσας που στάθηκε πολύ καλά και είχε μάλιστα και ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ (στο α' μέρος με τον Σταματόπουλο και στο δεύτερο με το Ζάκκα). Οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν μάλιστα για πέναλτι στο 40' σε ανατροπή του Κάλλα από τον Μπίζο.
Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Μικελάτο, Νάτση και Χιτζάι και τελικά βρήκαν τη λύση στο 87'.
Στο 95' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μικελάτος για φάουλ.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Χονδρογιάννης (60' Ανταλής), Χοτζάι, Κουτίβας, Μπίζος, Γρ. Παπαγεωργίου (75' Ν. Παπαγεωργίου), Νάτσης, Τσάτσος, Μικελάτος, Τσώνης (50' Δούνιας), Διακουμής.
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Κρεμμύδας, Μπαλόπουλος (88' Θεοδοσόπουλος), Φαράντος, Γκούνης, Ζάκκας, Κάλλας (60' Βοσνάκης), Σταματόπουλος (55' Μαραγκούλιας), Ηλιόπουλος, Βλαχόπουλος, Μουλαβασίλης.