Τρίτη, 06 Οκτώβριος 2015 17:03

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Θέλει να αποκλείσει την Κυπαρισσία, όπως και πέρυσι

Γράφτηκε από τον

Η νίκη στην πρεμιέρα της Α' τοπικής επί του Αστέρα Αρφαρών δεν είχε συνέχεια για τον Ολυμπιακό, καθώς στη συνέχεια ηττήθηκε από Τσικλητήρα, Πάμισο και Μιλτιάδη.

H καλαματιανή ομάδα στάθηκε πολύ καλά στην Πύλο, όμως με τον Πάμισο έχασε εύκολα, ενώ το περασμένο Σάββατο πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και έφυγε με άδεια χέρια από τον Πύργο Τριφυλίας.
Η προσοχή στρέφεται πλέον στο κύπελλο Μεσσηνίας και στον αυριανό νοκ - άουτ προημιτελικό με την Κυπαρισσία, που ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις στους "ερυθρόλευκους" 
Ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει και πέρυσι στους "8" τον ΑΟΚ σε διπλά παιχνίδια. 
Στο πρώτο (14 Σεπτεμβρίου) είχε ηττηθεί με 1-0, αλλά στη ρεβάνς (3 Δεκεμβρίου) επικράτησε με 3-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από τον Απόλλωνα. Ο Ολυμπιακός ήταν μάλιστα η μόνη μεσσηνιακή ομάδα που νίκησε την μετέπειτα πρωταθλήτρια Μεσσηνίας.
Αύριο θα έχει το αβαντάζ ότι θα αγωνιστεί στην έδρα του, ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται και η επιστροφή του Τσαναλία από τραυματισμό. Για να πάρει όμως ο Ολυμπιακός τη νίκη, θα πρέπει να ξεχάσει την εμφάνιση με τον Μιλτιάδη και να μπει σοβαρά από το πρώτο λεπτό.