Παρασκευή, 09 Οκτώβριος 2015 09:20

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με καλή ψυχολογία την Κυριακή στο Λουτράκι

Γράφτηκε από τον

Για την πρώτη φετινή της έξοδο στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής ετοιμάζεται η "Μαύρη Θύελλα". Μετά τις δύο εντός έδρας νίκες στο ξεκίνημα, την Κυριακή η Μεσσηνιακή ομάδα θα φιλοξενηθεί από το Λουτράκι (4 μ.μ.) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής με στόχο να προσθέσει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στο ενεργητικό της.


Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό καθώς οι δύο νίκες στο πρωτάθλημα έχουν ανεβάσει την ψυχολογία και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το παιχνίδι της Κυριακής.
Οι Μεσσήνιοι γνωρίζουν πως το Λουτράκι διαθέτει αρκετά από τα περσινά του γνωρίσματα, δηλαδή είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που ειδικά στην έδρα της είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Ωστόσο στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο πιστεύουν ότι η καλή Καλαμάτα θα επιστρέψει με βαθμό ή βαθμούς την Κυριακή από το Λουτράκι.

Πρόβλημα με Κερμενίδη
και Παναγιωτόπουλο

Το προχθεσινό νικηφόρο ματς κυπέλλου με την Σπερχογεία (3-1) έφερε και αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα της Καλαμάτας. Κερμενίδης και Παναγιωτόπουλος αποχώρησαν τραυματίες, δεν προπονήθηκαν χθες και το απόγευμα είχαν ραντεβού για τις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει ζημιά και το μέγεθος της. Σήμερα λοιπόν θα ξεκαθαρίσει αν οι δύο παίκτες θα είναι στην διάθεση του Κλάδη για το παιχνίδι της Κυριακής.
Από εκεί και πέρα, η εικόνα αρκετών "αναπληρωματικών" που έπαιξαν την Τετάρτη στην Σπερχογεία δεν ικανοποίησε τον Κλάδη που περίμενε ότι αρκετοί παίκτες θα άρπαζαν την ευκαιρία που τους δόθηκε.

Σφυρίζει ο Μαρκαντωνάτος

Ο Μαρκαντωνάτος από την Ηλεία θα διευθύνει το Κυριακάτικο (4 μ.μ.) ματς της Καλαμάτας στο Λουτράκι. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

3ος Όμιλος
Σάββατο
Σπάρτη - Κανάρης (4 μ.μ.)
Λαμπαδαρίου, Κεφαλιάκος, Φαγκρίδας (Πειραιά)

Κυριακή
Ηρακλής Ψαχνών -Λεβάντε (1 μ.μ.)
Γαλάνης, Ρούντος, Καλλής (Ανατολικής Αττικής)
Λουτράκι - Καλαμάτα (4 μ.μ.)
Μαρκαντωνάτος, Λάττας, Ασημακόπουλος (Ηλείας)
Χαλκίδα- Παναρκαδικός (4 μ.μ.)
Καλανζής, Πασπάτης, Τσαλίκης (Αθηνών)
Παναργειακός - Δόξα Μανωλάδας (4 μ.μ.)
Φωτόπουλος, Κορωνιός, Μαχαίρας (Αθηνών)
Ερμιονίδα- Βύζας Μεγάρων (4 μ.μ.)
Χαλδαίος, Ταμάλης, Μητρόπουλος (Αθηνών)
Βάρδα- Αιολικός (1 μ.μ.)
Γκιάφης, Γαλανόπουλος, Τριανταφύλλου (Αιτ/νιας)