Δευτέρα, 12 Οκτώβριος 2015 19:17

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1: Στο 95' ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλος με 1-1 τελείωσε ο αγώνας που διεξήχθη προχθές στο γήπεδο της Χώρας ανάμεσα στον τοπικό Παπαφλέσσα και τον Ηρακλή Καλαμάτας.


Οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας με γκολ που σημείωσαν στο 5ό λεπτό των καθυστερήσεων.
Βέβαια, αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια ίσως να είχαν κερδίσει, αν αξιοποιούσαν κάποια από τις 5 κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησαν στη διάρκεια του αγώνα.
Ο Ηρακλής πήγε στη Χώρα για θετικό αποτέλεσμα και θα μπορούσε να πετύχει το στόχο του, αν δεν ερχόταν το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Στο α' 45λεπτο έχασε καλή ευκαιρία για να σκοράρει. Ήταν στο 20' όταν ο Τζ. Παπαδέας με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Πήρε κεφάλι στο σκορ στο 53' όταν ο Μάρης επιχείρησε σέντρα-σουτ στην περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το το 0-1.
Ο Παπαφλέσσας είχε καλές ευκαιρίες για γκολ και στα δύο ημίχρονα. Στο 5' σε παράλληλη σέντρα Τηλεμάχου ο Επ. Τσέρτος πλάσαρε για να αποκρούσει ο Σπάλλας και στο 15' σε σέντρα του Α. Τσόπελα και πλασέ στην κίνηση του Επ. Τσέρτου και πάλι απέκρουσε ο Σπάλλας. Στο 35' ο Μπάρκας "έκλεψε" την μπάλα από αμυντικό και βγήκε μόνος απέναντι στον Σπάλλα, αλλά η μπάλα από το πλασέ που έκανε πέρασε μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 70' και πάλι ο Μπάρκας προσπάθησε με σουτ μέσα περιοχή να σκοράρει, όμως ο Σπάλλας με την άκρη των δακτύλων του γλίτωσε την εστία του από την παραβίαση.
Στο 85' από σέντρα του Κωνσταντόπουλου, και σύγχυση στην περιοχή ο Μπάρκας πλάσαρε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 95' μετά από κόρνερ του Μπάρκα και σύγχυση στη περιοχή ο Πλάγος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Κουτσαναστάσης, Αντωνόπουλος, Καύκας.
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Λινάρδος, Α. Τσόπελας, Αϊβαλής, Πλάγος, Θ. Τσόπελας (85' Κωνσταντόπουλος), Κανελλόπουλος (71' Καγιάς), Δημόπουλος, Επ. Τσέρτος, Τηλεμάχου, Νικολακόπουλος (56' Α. Τσέρτος), Μπάρκας.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σπάλλας, Κορομηλάς (80' Φυκούρας), Τζ. Παπαδέας, Πλαγιανός, Γεωργακόπουλος, Μιχαλόπουλος, Μάρης, Τζαφέρι (90' Καρβέλης), Σπαντιδέας, Μουρούφας, Κωνσταντινίδης (89' Καμινάκης).