Δευτέρα, 12 Οκτώβριος 2015 19:31

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0: Σημαντική νίκη με Αποστολίδη

Γράφτηκε από τον

Με γκολ του Δημήτρη Αποστολίδη η Α.Ε. Αβίας επικράτησε χθες στον Κορδία με 1-0 της Ομόνοιας.


Σε ένα ποιοτικά μέτριο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι έδειξαν να θέλουν περισσότερο τη νίκη και παίζοντας από το πρώτο λεπτό με περισσότερο πάθος προσπάθησαν από νωρίς να πετύχουν το στόχο τους. Τελικά βρήκαν δίχτυα ένα 15λεπτο σχεδόν μετά την έναρξη του β' ημιχρόνου όταν ο Ηλ. Γεωργίκος εκτέλεσε κόρνερ και ο Αποστολίδης με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή πέτυχε το 1-0.
Η Ομόνοια ήταν μακριά από τον καλό της εαυτό και σε καμία περίπτωση δεν έδειξε ικανή να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Στο 63' ο Κατσίβας σκόραρε, όμως ο διαιτητής Κουτσαναστάσης, είχε δει ότι χρησιμοποίησε το χέρι του και σφύριξε αμέσως φάουλ.
Η ομάδα της Αβίας τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς στο 78' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Ν. Γεωργίκος για διαμαρτυρία. Η πρώτη είχε δοθεί στο 22' για επικίνδυνο μαρκάρισμα. Μάλιστα οι γηπεδούχοι υποστήριξαν ότι στο 22' άλλος παίκτες έκανε το φάουλ και σε άλλον έδειξε κάρτα ο διαιτητής.
Νωρίτερα στο 71' ο κ. Κουτσαναστάσης είχε απομακρύνει από τον πάγκο της Ομόνοιας τον προπονητή Σωτήρη Μπουραντώνη για έντονη διαμαρτυρία.
Βοηθοί ήταν οι Ταβουλαρέας, Σταυρόπουλος.
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κάρλος, Βαβαρούτσος, Γαλανόπουλος, Λυκουρέζος, Αποστολίδης (91' Κορμπής), Γκλίγκα, Ψαρρέας, Κουραμπάς (46' Φουρναράκος), Φετάχου, Ηλ. Γεωργίκος (62' Γιαννέας), Ν. Γεωργίκος.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Μέτσος, Κ. Κοστρίβας, Αναζίκος (46' Αγγελής), Δ. Κοστρίβας, Σπυρόπουλος, Τάφα, Γ. Χατζηπαναγιώτης, Πετριτάϊ, Κατσίβας, Ντόκο, Μπουραντώνης (62' Πετράκος).