Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2015 14:50

Περιμένουν καλύτερη συνέχεια στον Ηρακλή Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Πολύ κοντά στην πρώτη του νίκη στην Α1 τοπική έφτασε το Σάββατο ο Ηρακλής Καλαμάτας, όμως στο 95' δέχτηκε την ισοφάριση στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παπαφλέσσα Χώρας και περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας, τον δεύτερο σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος.


Η ομάδα του Νίκου Μουλατσιώτη είχε πάντως θετική παρουσία, παρά τις πολλές απουσίες βασικών παικτών που είχε. Έτσι στις τάξεις της θεωρούν ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη και ότι η προσπάθεια που γίνεται θα επιβραβευθεί με καλές εμφανίσεις και νίκες που θα βελτιώσουν την βαθμολογική θέση της ομάδας.
Ο Ηρακλής στηρίζεται και φέτος σε πολύ νεανική ομάδα, με παιδιά προερχόμενα κυρίως από την ακαδημία του και οι άνθρωποι του περιμένουν ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερη.

Λειτουργεί
η ακαδημία

Οι προπονήσεις των μικρότερων σε ηλικίας παιδιών (μαθητές δημοτικού) γίνονται κάθε Δευτέρα - Πέμπτη στις 5-7 μ.μ. και Σάββατο 9-11 π.μ. στο Αθλητικό Κέντρο "Οlympico" στην Νέα Είσοδο.
Οι προπονήσεις των μεγαλύτερων σε ηλικίας παιδιών (μαθητές γυμνασίου) γίνονται κάθε Τρίτη - Πέμπτη 3-4 μ.μ. και κάθε Σάββατο στις 9 το πρωϊ, στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης».
Η προσέλευση είναι ικανοποιητική με τους μικρούς παίκτες να παίρνουν επιπλέον κίνητρο από την πρόσφατη μεταγραφή του 16χρονου παίκτη του Ηρακλή Ελβις Γκελγκέρια στην ΑΕΚ.