Τετάρτη, 14 Οκτώβριος 2015 17:19

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: "Να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα", λέει ο Ηλίας Μαστορέας

Γράφτηκε από τον

Επρεπε να φθάσουμε στην 5η αγωνιστική για να πανηγυρίσει η Σπερχογεία την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Οι "ταύροι" επικράτησαν την Κυριακή με 2-1 του Ολυμπιακού Καλαμάτας και ανέβηκαν στην 10η θέση. Μια νίκη που ήρθε πάντως με αρκετό άγχος παρότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0, μόλις στο 19ο λεπτό.
"Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε δύο φορές στην αρχή και είχαμε ευκαιρίες και για τρίτο γκολ Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οπισθοχωρήσαμε χωρίς κανένα λόγο και δώσαμε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει το παιχνίδι. Κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί. Περίμενα η πρώτη νίκη να ήταν λίγο πιο καθαρή. Πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας και να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα. Η νίκη μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια". το σχόλιο του Ηλία Μαστορέα για το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Ο προπονητής της Σπερχογείας αναφέρθηκε και στο επόμενο ματς με τον Πανθουριακό, ο οποίος βρίσκεται στην 5η θέση με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και μια ήττα.
"Είναι δύσκολο παιχνίδι, αφού ο αντίπαλός μας προέρχεται από την πρώτη του ήττα και θέλει βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε όμως για το καλύτερο".
Κόντρα στην ομάδα της Θουρίας επιστρέφει ο Χριστόπουλος που απουσίαζε για προσωπικούς λόγους, ενώ παραμένει εκτός ο τραυματίας Ζουμπόπουλος.