Πέμπτη, 15 Οκτώβριος 2015 12:57

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Χάνει τον Κώστα Σαραντόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Χάνει τον Κώστα Σαραντόπουλο

Το τελευταίο του ματς για φέτος με την φανέλα του Απόλλωνα έπαιξε την Κυριακή ο Κώστας Σαραντόπουλος.

Ο νεαρός παίκτης μάλιστα για αυτό το λόγο φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο ματς με με τον Αστέρα Αρφαρών, στο οποίο οι Καλαματιανοί επικράτησαν με 3-0.
Ο Σαραντόπουλος αυτές τις μέρες θα αναχωρήσει για το Διδυμότειχο και την Σχολή Αστυφυλάκων στην οποία έχει περάσει. Οι Καλαματιανοί λοιπόν τον ευχαρίστησαν για την έως τώρα προσφορά του, του ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία και φυσικά του ξεκαθάρισαν πως η πόρτα του Απόλλωνα θα είναι ανοικτή για αυτόν στο μέλλον.
Από εκεί και πέρα, την Κυριακή ο Απόλλωνας πήρε μια νίκη που ήθελε πάρα πολύ, μετά τις 4 ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Το τρίποντο μάλιστα συνοδεύτηκε με πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα (διάστημα στο οποίο σημειώθηκαν και τα τρία γκολ), γεγονός που τόνωσε την αυτοπεποίθηση των παικτών της ομάδας.
Ο Απόλλωνας λοιπόν προετοιμάζεται με ανεβασμένη ψυχολογία για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Τσικλητήρα Πύλου. Το ευχάριστο για τους Καλαματιανούς είναι ότι όλοι οι παίκτες θα είναι στην διάθεση του προπονητή της ομάδας Γιώργου Γρηγορόπουλου.