Πέμπτη, 15 Οκτώβριος 2015 13:26

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόντρα στην ομάδα της... καρδιάς του ο Γιώργος Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόντρα στην ομάδα της... καρδιάς του ο Γιώργος Αργυρόπουλος

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής γνώρισε το περασμένο Σάββατο ο Πανθουριακός και μάλιστα εντός έδρας (0-1) από τον Εθνικό Μελιγαλά.

Οι νεοφώτιστοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, ενώ πλήρωσαν, σύμφωνα και με τον Γιώργο Αργυρόπουλο, την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια.
"Εχουμε ξεχάσει ήδη αυτό το παιχνίδι, που ήταν μια κακή παρένθεση. Πληρώσαμε την κούραση από τα ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η ψυχολογία μας όμως παραμένει καλή και σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Τα παιδιά έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του αγώνα και πιστεύω ότι θα νικήσουμε", λέει ο προπονητής του Πανθουριακού, ο οποίος το Σάββατο θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα της... καρδιάς του.
Η Θουρία υποδέχεται στον Κορδία τη Σπερχογεία, στην οποία ο Γιώργος Αργυρόπουλος εργάστηκε για τρία χρόνια και την οδήγησε και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος!
"Εχω ξαναπεί ότι η Σπερχογεία είναι η ομάδα της καρδιάς μου και αυτό δεν αλλάζει. Είμαι όμως επαγγελματίας προπονητής και τώρα θέλω το συμφέρον της ομάδας που ανήκω. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη", τονίζει ο νεαρός τεχνικός.
Το μοναδικό πρόβλημα για τη μεθαυριανή αναμέτρηση έχει να κάνει με τον τιμωρημένο Βιδάκη.