Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 12:17

ΠΑΜΙΣΟΣ: Μπαίνει στο Δημοτικό Στάδιο μετά από τρεις εβδομάδες

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Μπαίνει στο Δημοτικό Στάδιο μετά από τρεις εβδομάδες

Η σπορά στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης ολοκληρώθηκε με επιτυχία και σήμερα ο Πάμισος θα μπει στην φυσική του έδρα για προπόνηση μετά από τρεις εβδομάδες.


Οι «πράσινοι» αυτό το διάστημα έκαναν τις προπονήσεις τους στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου ενώ έδωσαν τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα (άλλαξε η έδρα του προηγούμενου αγώνα με το Διαβολίτσι).
Σήμερα λοιπόν θα προπονηθούν ξανά στο… ανανεωμένο τάπητα του γηπέδου τους όπου αύριο θα φιλοξενήσουν τον Τέλλο Άγρα για την 6η αγωνιστική της Α' τοπικής.
Στόχος φυσικά η νίκη και το 6 στα 6 στο πρωτάθλημα, με το οποίο οι «πράσινοι» θα μείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας της Α' τοπικής, εκεί όπου ισοβαθμούν με τον Τσικλήτήρα Πύλου.
Θυμίζουμε πως ο Πάμισος έχει δώσει συνολικά 4 ματς εκτός έδρας και μόλις ένα ματς στην έδρα του στις πέντε πρώτες αγωνιστικές.
Μετρά 5 νίκες έχοντας πετύχει 19 γκολ ενώ δεν έχει παραβιαστεί η εστία του ακόμη. Το ξεκίνημα λοιπόν είναι εξαιρετικό και στη Μεσσήνη ευελπιστούν σε ανάλογη συνέχεια.
Όσον αφορά το αυριανό ματς, δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και έτσι όλοι οι παίκτες θα είναι στην διάθεση του Αντώνη Μαυρέα.